Danger Close

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
214 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Low poly grafikli hızlı online PvP oyun

Danger Close, low poly (düşük poligon) grafiklere sahip online mobil FPS oyunu. Düşük donanımlı Android telefonlarda da akıcı oynanış sunmasıyla öne çıkan birinci şahıs nişancı oyununda farklı modlarda gerçek oyuncularla kapışıyorsunuz. Sadece 35MB boyutunda olan oyun, ücretsiz olmasına karşın reklamsız, kesintisiz oynamaya izin veriyor.

Android platformunda gerçekten konsol kalitesinde görseller sunan, AAA kalitesinde FPS oyunları mevcut ancak çoğu üst seviye telefonlarda en iyi şekilde oynanış veriyor. Bazıları grafik kalitesini düşürme seçeneği sunuyor. Danger Close ise Android telefon ayrımı yapmıyor. Seneler öncesinin Android telefonuna sahip olsanız dahi diğer oyuncularla aynı kalitede oynuyorsunuz. Üstelik düşük boyutlu; telefonda fazla yer açmak zorunda değilsiniz.

Oyuna geçecek olursak; Danger Close’da sadece gerçek oyuncular mücadele ediyor. Klasik takım halinde mücadele etme veya herkese tek girme dışında battle royale mod bulunuyor. Mücadeleler hızlı; belli bir sürede bireysel veya takım oyununuzu gösteriyorsunuz. Farklı gezegenler, korsanların istila ettiği ada dahil 8 harita mevcut. Kontroller tarafında hassasiyet ayarlama ve otomatik ateş etme dikkat çekiyor. Bu arada üç farklı silah kullanabiliyorsunuz. Birincil silahınız dışında yakın dövüşler için bıçak, zor anlar için de el bombanız var.

 

Erkan Calp

Danger Close

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
651 MB DOSYA BOYUTU

Düşük boyutlu en iyi online FPS, PVP oyunlarından biri

Danger Close, iOS platformunda 1GB altı en iyi online FPS PvP oyunlarından biri. Low poly (düşük poligon) grafiklere sahip olmasıyla her mobil cihazda aynı akıcılıkta çalışan, tüm oyunculara aynı şartlarda mücadele etme sunan harika bir birinci şahıs nişancı/birinci şahıs perspektif oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

iPhone ve iPad’de oynanabilen çok daha yüksek grafikli FPS oyunu varken neden Danger Close? diye sorabilirsiniz. Konsol ayarında ücretsiz mobil FPS oyunlarının ortak sorunlarından; optimizasyon ve pil tüketimi dışında reklam içermesi ya da satın almaya zorlaması Danger Close’da yok. Yıllar öncesinin mobil cihazına sahip olsanız da akıcı, kesintisiz şekilde oynuyorsunuz. Oyuna geçecek olursam; İlginç yerleri içine alan 8 haritada gerçek oyunculara karşı sınırlı süreli mücadelelere giriyorsunuz. Klasik takım halinde savaşmak ya da tek başınıza tüm oyunculara meydan okumak… Seçim sizin. Üç silahınız var. Değiştirebildiğiniz birincil silahınız, bıçağınız ve el bombanız var. Kontrol sistemini kendinize uyarlayabiliyorsunuz. Hassasiyet seçiminden otomatik ateşlemenin açılıp kapatılmasına kontrol noktasında birçok ayar mevcut.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • CrossFire: Legends

    Dünyanın en iyi FPS oyunlarından biri mobilde!
  • NOVA APK

    NOVA APK Gameloft'un ücretsiz oynanabilir FPS oyunu. NOVA Legacy APK, bilim kurgu oyunları oynamayı sevenler için de tavsiye edilir.
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Block Strike APK

    Block Strike APK, Minecraft'tan çıkıp gelmiş karakterlerin yer aldığı FPS oyunu. Android FPS oyunları içerisinde oldukça popüler!