Darkness Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Darkness Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Darkness Survival oldukça ilginç oyun mekaniklerine sahip olan ve bağımlılık yapan bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Darkness Survival'da fantastik bir hikaye bulunmakta. Oyundaki bütün olaylar bir gün aniden büyülü bir geçitin açılmasıyla başlıyor. Karanlık bu geçitten dünyaya geçiş yaparak insanları umutsuzluğa sürüklüyor. Bu geçiti kapatarak dünyayı kurtarabilecek tek kişi ise bir kız. Biz de oyunda bu kızın yerine geçiyoruz ve karanlıkla savaşarak dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz.

Darkness Survival izometrik kamera açısıyla oynanıyor ve sıra tabanlı savaş sistemi kullanılıyor. Yani Darkness Survival, RPG türünün klasik mekaniklerine sahip. Fakat oyunda öldüğünüzde oyuna baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz, her seferinde de zindan rastgele bir düzenle baştan yaratılıyor. Bu sayede oyun her seferinde farklı bir oyun tecrübesi yaşatmakta.

Darkness Survival'da ölüp oyuna yeniden başladıktan sonra topladığınız ve inşa ettiğiniz silahlar ve ekipmanlar yok oluyor; fakat eşyaları inşa etmek için kullandığınız tarifeler ve rune adlı öğeler Particle of Memory adlı sistem sayesinde kalıcı olabiliyor. Particle of Memory'leri bir bölüm sonu canavarını kestikten sonra veya öldükten sonra kazanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Darkness Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Darkness Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Darkness Survival kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilen, ilginç bir yapıya sahip olan bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Darkness Survival'da RPG oyunlarının klasik oynanış yapısına sadık kalınırken zorlu bir hayatta kalma mücadelesi oyunculara sunuluyor. Darkness Survival'da tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi kendi silahlarımızı ve eşyalarımızı inşa edip geliştirebiliyoruz; bu iş için de tarifeleri bulmamız gerekiyor. Fakat oyunda öldüğümüzde inşa ettiğimiz ve geliştirdiğimiz eşyaları kaybediyoruz ve oyuna baştan başlıyoruz. 

Darkness Survival'da ölmek normal bir durum. Öldükten sonra oyuna her yeniden başladığımızda ise zindan rastgele bir düzenle oluşturuluyor, bu nedenle her seferinde bizi farklı bir oyun tecrübesi bekliyor. Oyunda bölüm sonu canavarlarını kestikçe ve öldüğümüzde Particle of Memory topluyoruz. Particle of Memory ile daha önceden öğrendiğimiz tarifeleri ve rune adlı öğeleri kalıcı yapabiliyor, öldükten sonra bu tarifeleri kullanıp silahlar inşa edebiliyoruz.

Darkness Survival sıra tabanlı savaş sistemine ve izometrik kamera açısına sahip olan bir rol yapma oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Chains of Darkness

    Chains of Darkness, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Flora and the Darkness

    Karanlık asla kazanamaz!
  • Survival Games

    Survival Games mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur
  • Craft Exploration Survival

    Craft Exploration Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Pixel Survival

    Pixel Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Wrecked (Island Survival Sim)

    Wrecked (Island Survival Sim) mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur