Dash Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Dash Adventure, canavarı platform üzerinde ilerletmeye çalıştığınız bir koşu oyunu.

Dash Adventure, basit görsellere sahip ufak boyutlu koşu oyunları arasında. Toplu taşıma araçlarında, bekleme anında, misafirlikte açıp zaman geçirmek amacıyla oynanabilecek türde bir oyun diyebilirim. Beceri gerektiren oyunlara ilginiz varsa kaçırmayın derim.

Android cihazlarınıza ücretsiz indirebileceğiniz oyunda amacınız sadece kafadan oluşan başka bir deyişle gövdesi bulunmayan yaratığı karmaşık platform üzerinde ilerletmek. Yaratığı zıplatmak veya yönünü değiştirmek için ekrana dokunmanız, platform üzerinde gitmesini sağlamak için basılı tutmanız kafi oluyor. Tabii ki bunu kolaylıkla yapmanızı engelleyen birçok obje bulunuyor. Ekrana dokunmak ile basılı tutmak arasında kaldığınızda ise beklenen sonla karşılaşıyorsunuz.

Tek elle rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış koşu oyununda yol boyunca karşınıza çıkacak altınlar farklı karakterlerin kilidini açmaktan başka bir işe yaramıyor.

Erkan Calp

Dash Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Dash Adventure, sadece kafadan oluşan karakterleri platform üzerinde tutmaya çalıştığınız bir koşu oyunu.

Dash Adventure, çizgi filmleri andıran renkli görselleriyle dikkat çeken koşu oyunu. iOS cihazlarda da ücretsiz oynanabilen oyunda koca kafalı kızgın bir yaratığı kontrol ediyoruz. Amacımız tuzaklarla dolu platform üzerinde olabildiğince uzun süre hayatta kalmak.

Ketchapp’ın zor beceri oyunlarını seviyorsanız Dash Adventure’ın hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Oyunda birbirinden ilginç karakterlerle platform üzerinde düşmeden ilerlemeye çalışıyoruz. Platformda kolaylıkla, hızlıca ilerlemememiz için her türlü engel düşünülmüş. Uzun boşluklar, çiviler, zigzag çizerek ilerleyebildiğimiz noktalar, çift zıplamadan geçemeyeceğimiz kritik yerler oyunun zorluk düzeyini üst seviyeye çekiyor.

Karakterimizi kontrol etmek için ekrana dokunmamız ve basılı tutmamız gerekiyor. Ekrana dokunduğumuzda karakterimizi zıplatmış veya yolunu değiştirmiş, ekrana basılı tuttuğumuzda da platformda ilerlemesini sağlamış oluyoruz. Çok basit bu iki hareketi birbirine karıştırdığımızda karakterimiz gözden kayboluyor ve sil başta başlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Dash Fleet

    Dash Fleet, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve kendine has bir oynanışı olan bir beceri oyunudur.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spike Dash

    Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.
  • Trash Dash

    Trash Dash, sevimli kedilerin yer aldığı sonsuz koşu oyunu.
  • Bubble Shooter Candy Dash

    Bubble Shooter Candy Dash sürükleyici bir balon patlatma oyunudur.
  • Adventure Cube

    Adventure Cube, Ketchapp'ın beceri ve sabır gerektiren yeni Android oyunu.
  • Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash, Android cihazınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.