Dash Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Uzaylılar tarafından dünyamıza karşı yapılan işgale karşı koymaya çalıştığınız bu oyunda aksiyona ve maceraya doyuyorsunuz.

Mükemmel bir oyun kurgusu üzerine kurulmuş olan oyunda uzaylı işgaline karşı dünyamızı koruyoruz. Oldukça basit bir oynanış şekli bulunan oyunda amacımız karşımıza çıkan uzaylı robotları yok etmek ve dünyamıza dikilen uzaylı kulesini ortadan kaldırmak. Hareketli platformlar, uzaylı dalgaları ve uzaylı robotları geçerek altınları toplamalı ve kulenin en tepesine kadar çıkmalısınız. Zor hedefleri birer birer ortadan kaldırın ve dünyamızın geleceğini emin ellere teslim edin. Sahip olduğunuz özel kıfayet ile uzaylıları kolayca yok edebilir, kıyafetinizi daha güçlü bir hale getirebilir ve kaldığınız yeri kayıt edebilirsiniz. Ayrıca oyunu Android TV'lerinizde de oynayabilir ve maceraya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu aksiyon dolu macerayı sakın kaçırmayın.

Oyunun Özellikleri;

  • İtem geliştirmeleri
  • Mükemmel grafikler
  • Farklı oyun kurgusu
  • Farklı platformlardan oyuna devam edebilme

Dash Masters oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dash Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
96.4 MB DOSYA BOYUTU

Dash Masters, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Dash Masters, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dünyamızı kurtarmaya çalıştığınız oyunda aksiyon asla durmuyor.

Oldukça basit bir oynanış şekli bulunan oyun tek dokunuş moduyla oynanıyor Oldukça basit bir oynanış şekli olmasına karşın mükemmel bir senaryo üzerinde kurulu olan oyunda uzaylı işgaline karşı dünyamızı kurtarıyorsunuz. Uzaylılar tarafından dünyamıza dikilen bir kulede yukarılara doğru ilerliyor ve ilerlerken uzaylı robotları etkisiz hale getiriyoruz. İnanılmaz yüksek kalitede görsellere de sahip olan oyunda karşınıza gelen altınları toplayabilir ve topladığınız altınlarda elbisenizi geliştirebilirsiniz. Elbiseniz ne kadar güçlü olursa uzaylıları o kadar hızlı etkisiz hale getirebilirsiniz. Oyunu TV, tablet ve telefon üzerinden eşzamnlı bir şekilde de oynayabilirsiniz. 

Oyunun Özellikleri;

  • İtem geliştirmeleri
  • Mükemmel grafikler
  • Farklı oyun kurgusu
  • Farklı platformlardan oyuna devam edebilme

Dash Masters oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Arena Masters

    Arena Masters, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dub Dash

    Dub Dash, kendine özgü muhteşem müzikleri eşliğinde Android ve iOS oyuncularına sunulan ücretsiz ve harika bir aksiyon oyunu.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.