Dash Titans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dash Titans, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz retro savaş oyunu.

Dash Titans, retro görselleriyle atari oyunlarının popüler olduğu seneler öncesine götüren bir savaş oyunu. Sadece Android platformunda oynanabilir olan iki boyutlu oyunda titanlar olarak savaşçılar, okçular, büyücülerle mücadele ediyorsunuz.

Sonsuz oynanış sunan her aksiyon – savaş oyunu gibi belli bir sürenin sonunda sıkmaya başlayan Dash Titans’da her birinin kendine has yeteneği olan titanları yönetmek, etrafınızı saran düşmanlara saldırmak için kaydırma hareketini uyguluyorsunuz. Ormanda oldukça geniş bir alanda savaşmanıza rağmen çok sayıda düşmanın olması işinizi zorlaştırıyor. Kime ne zaman saldıracağınızı bilmeniz de önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dash Masters

    Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dub Dash

    Dub Dash, kendine özgü muhteşem müzikleri eşliğinde Android ve iOS oyuncularına sunulan ücretsiz ve harika bir aksiyon oyunu.
  • Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

    Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.