Daylight Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Daylight Ninja, genç ninjanın üstün yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olduğunuz bir Windows oyunu.

Daylight Ninja, karanlık korkusunu yenmeye çalışan genç bir ninjanın aksiyon dolu hayatına giriş yaptığımız bir Windows oyunu. Tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip ufak boyutlu olmasıyla anında oynamaya başlayabildiğimiz ninja oyununda şehrin en çok suç işlenen noktalarında kendimizi göstermek yerine ninja okulunda öğretilen hareketleri gerçek hayatta uygulama yoluna gidiyoruz.

Trafiğin vızır vızır işlediği bir şehirde sadece binaların çatı katlarını gördüğümüz bir noktada gözlerimizi açarak başladığımız oyunda amacımız olabildiğince seri olarak kısa sürede 1000 metre mesafeye ulaşmak. Tabii ki ninja olduğumuzdan yeteneklerimizi test etmek üzere yola birçok engel döşenmiş ve bu engeller genellikle durak noktalarında veya puanımızı artırmak için toplamamız gereken altınların bulundukları yerlerde karşımıza çıkıyor.

Oyunda binaların uç noktalarında gezinebilmek için parmağımızı ninjanın üzerine dokunduruyor ve çek – bırak hareketini uyguluyoruz. Bu hareketi yapmak çocuk oyuncağı gibi gelse de vaziyetin böyle olmadığını binalar arasında geçiş yapmaya başladığımızda anlıyoruz. Çok ince ayar yapmadan ilerlemek mümkün değil.

Daylight Ninja, şaşalı görseller sunmasa da zaman geçirmek adına oynanabilecek bir ninja oyunu olmuş diyebilirim.

Erkan Calp

Daylight Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Daylight Ninja, işini gündüz yapan genç bir ninjayı kontrol ettiğiniz eğlenceli Android oyunu.

Daylight Ninja, Android telefon ve tabletimizde sonuna kadar ücretsiz oynayabildiğimiz sinirlerimizi test eden zaman geçirmek için birebir ninja oyunu. Ninja okulundan yeni mezun olmuş genç bir ninjayı kontrol ettiğimiz oyunda öğrendiklerimizi uygulama aşamasına geçiyoruz.

Trafiğin oldukça yoğun bir şehirde yüksek binaların çatı katlarında gezinen genç ninjamız okulda öğrendiklerini uygulamaya karar veriyor ve geceyi beklemeden işe koyuluyor. Yere bakıldığında insanların karınca gibi gözüktükleri binalar arasında kolaylıkla geçiş yapabilen ninjamızın karşısına yeteneklerini sergilemesine imkan tanıyan çeşitli engeller de çıkıyor.

Stratejik noktalara yerleştirilmiş engelleri aşmak için ninjamızın hızlı düşünme ve hareket etme gücünü açığa çıkarıyoruz. Geceleri gezinmekten korkan ninjamızın kontrolünü sağlamak son derece basit gözüküyor. Tek yapmamız gereken parmağımızı aşağıdan yukarı çekerek bırakmak ve sonrasında ekranın sağ ve soluna dokunarak yönünü ayarlamak ancak binalar ve engellerin konumu bu hareketi rahatlıkla yapmamıza engel teşkil ediyor.

Erkan Calp

Daylight Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Daylight Ninja iOS oyununda karanlıkta gezinmekten korkan genç bir ninjanın aksiyon dolu hayatına ortak oluyorsunuz.

Daylight Ninja, ninjaların sadece gece ortaya çıktıkları düşüncesini kafamızdan sildiren beceri odaklı bir iOS oyunu. Karanlıktan birazcık korkan ve işini gündüz halletmeye karar veren genç bir ninjanın aksiyon dolu hayatına konuk oluyoruz.

Çizgi film izliyormuş hissi veren görselleri, Super Mario oynuyormuş hissiyatı uyandıran ses efektleriyle dikkat çeken ninja oyununda yüksek binaların çatısında şov yapan kariyerine yeni başlamış bir ninjayı konrol ediyoruz. Aslında kontrol etmeye çalışıyoruz desek daha doğru olur zira ninjamız daha hayatının baharında olduğundan normalden fazla hareketli ve bir saniye olsun yerinde duramıyor.

Oyunda amacımız 1000 metre mesafeyi olabildiğince kısa sürede tamamlamak. İşimizin ne denli zor olduğunu birkaç metre ilerledikten sonra anlıyoruz. Yüksek binaların çatıları arasında sallanmanın zorluğunu yetmiyormuş gibi bize puan kazandıran altınların ölümcül engeller hemen yanına konulmuş. Bu noktada engelleri aşabilmenin tek yolu mükemmel denge ve atlama yeteneğimizi konuşturmak.

Ninjamızı atlatmak için parmağımızı aşağıdan yukarı çekip bırakmamız kafi ancak bu hareketi yaptığımızda beliren okun yönünü çok iyi ayarlamazsak katettiğimiz onlarca mesafe boşa gidiyor ve sil baştan başlıyoruz. İlerlemekten bahsetmişken oyunun belli noktalarına checkpoint diyebileceğimiz durak noktaları konulmuş. Bu noktalara geldiğimizde ninja kılıcı beliriyor ve zıplayarak onu aldığımızda öldüğümüz vakit o noktadan başlıyoruz.

Erkan Calp

Daylight Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Daylight Ninja, Windows Phone telefonunuzda zaman geçirmek adına oynayabileceğiniz bir ninja oyunu.

Daylight Ninja, Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz (reklamlarla oyun zevkimizi yarıda kesmeyen) bir ninja oyunu. Eski nesil çizgi filmleri hatırlatan görsel çizgileri ve ses efektleriyle dikkatimizi çeken oyunda kontrolünü sağlamaya çalıştığımız minik karakterimiz karanlık korkusunu tam yenememiş genç bir ninja.

Boş zamanlarda oynanabilecek eğlencelik oyunlar arasına alınabilecek Daylight Ninja’da yeteneklerini keşfetmeye çalışan genç bir ninjayı yönetiyoruz. Ninjamız karanlıktan biraz korktuğundan gündüz vakti şehrin en hareketli olduğu saatlerde kendisini gösteriyor.

Oyunda başarılı olabilmek için 1000 metre mesafeyi başımıza bir iş gelmeden tamamlamamız gerekiyor. Oldukça uzun olan bu mesafeyi katetmenin oldukça zor olduğunu daha oyunun başında anlıyoruz. Ucu neredeyse gökyüzüne uzanan binaların uç noktalarında dans ederek ilerlememiz gerekiyor ve yolumuz boyunca bizi indirmeye çalışan çok sayıda sürprizle karşılaşıyoruz.
Ninjamız çok hareketli olduğundan kontrolünü sağlamamız biraz zor. Binalar arasından atlayabilmek ve engelleri başımızdan savmak için klasik Angry Birds oyunundaki tut – bırak hareketini uyguluyoruz. İlk başta oldukça kolay gelen bu hareketi zamanında ve ölçüsünde yapmazsak hayatımıza son veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead by Daylight

    Dead by Daylight çok oyunculu olarak oynanan bir korku oyunudur
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.
  • Trek to Yomi

    Trek to Yomi ile Hiroki’nin hikayesini yaşayın. Trek to Yomi indirin ve sevdiği insanları korumak uğruna bir adamın neleri göze alabileceğine şahitlik edin.
  • TMNT: Ninja Kaplumbağalar

    Ubisoft'un TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles oyunu, 2007 Ninja Kaplumbağalar filmine dayanıyor.
  • Ninja Gaiden Master Collection

    Serinin üç oyununu bünyesinde bulunduran Ninja Gaiden Master Collection beğenileri kazanmaya devam ediyor.
  • Mark of the Ninja: Remastered

    Mark of the Ninja: Remastered ile efsane geri dönüyor. Hemen Mark of the Ninja: Remastered indirin ve bu suikastçilik oyununu deneyimlemeye başlayın.
  • Mark of the Ninja

    Mark of the Ninja, aksiyonu bol ve gizlilik ağırlıklı bir sidescroller oyunudur.
  • Ghost of Tsushima

    Ghost of Tsushima PC’ye geliyor! Bir an önce Ghost of Tsushima indirin ve PlayStation’ın en iyi oyunlarından birini bilgisayarınızda deneyimlemeye başlayın.