Dead Among Us

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Dead Among Us mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Dead Among Us eğer zombilerle çevrilmiş bir dünyada hayatta kalma mücadelesi vermek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Dead Among Us'da gizli deneyler sonucu üretilen bir biyolojik silahın beklenmedik bir kaza sonucu şehre yayılmasıyla başlayan olaylar konu alınıyor. Ceres adlı sözü geçen virüs bir insana bulaştığında onun kontrolden çıkmasına ve insan etine açlık duymasına sebep oluyor. Ceres'in üretildiği laboratuarda yaşanan patlama bu ölümcül virüsü insanlara bulaştırıyor ve kısa sürede yayılarak zombilerin şehri istila etmesine neden oluyor.

Biz Dead Among Us'da oyuna eskiden olimpiyatlarda madalya kazanmış bir okçu olarak katılıyoruz. Oyunda yeteneklerimizi masum insanları zombilerden kurtarmak veya bilim adamlarına Ceres virüsünü durduracak ilacı keşfetmeleri için zaman kazandırmak amacıyla kullanıyoruz. Klasik bir FPS oyunu olan Dead Among Us'da ok ve yayımızla zombilere nişan alıyoruz ve onları vurarak zamanında durdurmaya çalışıyoruz.

Ortalama grafik kalitesine sahip olan Dead Among Us tek parmağınızla kolayca oynayabileceğiniz eğlenceli bir zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Dead Among Us

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
98.8 MB DOSYA BOYUTU

Dead Among Us mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Dead Among Us eğer Walking Dead gibi dizileri severek izliyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Dead Among Us'da dikkatle korunan ve dünyanın en tehlikeli virüsu olan Ceres virüsünün biz laboratuar kazası sonucu şehre yayılmasıyla başlayan olaylar konu alınıyor. Ceres virüsü bir insanın bünyesine girdiğinde o insanda önlenemeyen sinir krizleri ve kana susamışlık yaratmaktadır. Bu virüs nedeniyle insanlar bilinçlerini kaybederek benliksiz et yiyicilere dönüşmüştür. Kısa sürede şehre yayılan virüs nedeniyle az sayıda insan hayatta kalmış, onlar da sığınaklara kaçarak sınırlı kaynaklarla yetinmek zorunda kalmıştır. Oyunda biz de bu insanlara önderlik ederek zombilerle kaplı sokakları temizlemeye çalışan bir kahramanı yönetiyoruz.

Dead Among Us'da kahramanımız ok ve yayı ile nişan alma yeteneklerini kullanarak zombileri yok etmekte. Eskiden olimpiyatlarda altın madalyaya sahip olan kahramanımız bu işte oldukça da iyi. Oyundaki temel amacımız hayatta kalan diğer insanlar yiyecek ve içecek gibi kaynaklar toplarken, bilim adamları Ceres virüsüne karşı bir panzehir geliştirirken onlara koruma ve zaman kazandırmak. Böylece görevleri tamamlayabiliyoruz ve kazandığımız kaynaklarla yeni ve daha güçlü ok ve yaylar satın alabiliyor, elimizdeki silahları geliştirebiliyoruz.

Dead Among Us tek parmağınızla oyunu oynamanızı mümkün kılan bir kontrol sistemine sahip. Oyunun grafiklerinin de tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Among Us APK

    Among Us Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilen çok oyunculu oyun. Among Us APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • Injustice: Gods Among Us

    Injustice: Gods Among Us kartlarınızı kullarak süper kahramanları kıyasıya dövüştürdüğünüz bir Android oyunudur
  • The Wolf Among Us

    The Wolf Among Us türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir mobil macera oyunudur
  • Ostrich Among Us

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Super Sus APK

    Super Sus APK, arkadaşlarınızla birlikte eğlenerek oynayabileceğiniz çevrimiçi oyunlar arasında yerini alıyor. Oyuncularla grup oluşturun, rollerinizi üstlenin ve impostorlara karşı mücadele verin!
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Spreading: Survival APK

    Dead Spreading: Survival APK ile sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaksınız.