Dead And Again

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Dead And Again kısa sürede bağımlılığa dönüşebilen basit ve bol eğlenceli bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Dead And Again'da zombi felaketinin ortasında kalan bir kahrmanın yerine geçiyoruz. Kahramanımız sayısız zombi arasında tek başına kalıyo, üstelik üzerinde hiç silah da yok. Bu nedenle yumruklarını ve tekmelerini kullanarak üzerine durmak bilmeden saldıran zombileri pataklaması gerekiyor. Biz de kahramanımız bu işte yardımcı olarak aksiyona dahil oluyoruz. 

Dead And Again'de kahramanımız ekranın ortasında yer alıyor. Zombiler ise sağ taraftan ve sol taraftan saldırıyorlar. Yapmamız gereken şey zombilerin saldırdığı yöne göre ekranın sağına veya soluna dokunmak. Bu sayede zombilere tekme veya yumruklarımızla karşılık verebiliyoruz. Ayrıca zaman zaman çeşitli power-uplar da karşımıza çıkıyor ve bu power-uplar işimizi kolaylaştırıyor.

Dead And Again oldukça basit bir şekilde oynanabilse de yüksek puan yakalamak bir hayli zor. Oyun reflekslerinizi test eden bir yapıda. Sesler ise oldukça komik.

Can Erdil Şentürk

Dead And Again

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Dead And Again reflekslerinizi test eden bir yapıya sahip bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Dead And Again'de bir zombi istilası hikayesi konu alınıyor. Zombi istilası ortaya çıktıktan sonra zombiler her yeri sarıyorlar ve insanlar köşeye sıkışıyorlar. Biz de zombiler karşısında tek başına kalan bir kahramanın yerin geçiyoruz. Kahramanımızın yanında herhangi bir silah da bulunmuyor; yani zombilere tekme - tokat dalması ve onları öldüklerine pişman etmesi gerekiyor.

Dead And Again'in oynanışı reflekslerinizi kullanmanız üzerine kurulu. Oyunda kahramanının ekranın tam ortasında yer alıyor. Zombiler ise sağdan ve soldan kahramanımıza doğru yaklaşıyor. Bize düşen görev, zombilerin yaklalştığı yöne bağlı olarak ekranın sağına veya soluna dokunarak onlara tekme veya yumruklarımızla saldırmak. Ara ara karşımıza çıkacak bonuslar sayesinde geçici bir süreliğine süper yetenekler de kazanabiliyoruz.

Retro tarzda grafiklere sahip olan Dead And Again'in sesleri oldukça komik.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Late Again

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • That Level Again

    That Level Again, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform bulmaca oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Run Run Again

    Run Run Again, zorlu parkurlardan oluşan ve tüm engelleri aşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Kill Me Again : Infectors

    Kill Me Again : Infectors, geliş grafiklerii ve oynanışı ile öne çıkan başarılı Android RPG oyunlarından bir tanesi.
  • That Level Again 2

    Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca ve platform oyunu arıyorsanız That Level Again 2 tam size göre bir çalışma.
  • That Level Again 3

    That Level Again 3 ile siyah beyaz platform oyunu atmosferini mobil cihazlarınızda yaşayın. Bulmacaları teker teker çözün ve bölümleri bitirin.