Dead Battlelands

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Bol zombiye karşı az mermin var, ne yapabilirsin?

Zombiler karanlıkta gizlenir. Onları öldürmek ve mümkün olduğunca kaçmak için tüm araçları kullanın. Korkunun sizi karıştırmasına izin vermeyin: Doğru kararı ver. Her çeşit silahı alın ve bu ölüm savaş alanından sağl bir şekilde fırlayın.

Benzersiz meydan okuma görevi, yoğun oyun ritmi, son derece çarpıcı görsel efektler, gerçekçi birinci şahıs bakış açısı cehennem korkularını deneyimleyip sonsuz korkuyu hissetmeni sağlıyor. Oyunda, misyonlara veya diğer yöntemlere meydan okuyarak daha gelişmiş silahların kilidini açabilirsin, böylece bu gelişmiş silahları toplayabilir ve hayatta kalma şansını arttırmak için zombileri kolayca ortadan kaldırabilirsin.

Klasik kaçış modu, öldürme modu, karanlık mod, meydan okuma modu, vb gibi her mod birbirinden farklıdır. Oyun deneyimini tam olarak tatmin et. Hala ne bekliyorsun, Dead Battlelands indirin ve aksiyona başlayın!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Dead Rivals

    Dead Rivals, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı zombi temalı ARPG oyunu.
  • Into the Dead 2 APK

    Into the Dead 2 APK, 70 milyondan fazla indirme ile mobildeki en popüler zombi oyunu. Into the Dead 2 oynaması ücretsizdir ve internetsiz de oynanır.
  • DEAD WARFARE: Zombie

    DEAD WARFARE: Zombie, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan zombi temalı FPS oyunu.
  • Battlelands Strike

    Yüksek grafikli bu macerada yerini al.
  • Dead Mist : Last Stand

    Zombilerin cirit attığı bölgede hayatta kalmaya çalışın ve kampı koruyun.
  • Into the Dead APK

    Into the Dead APK popüler zombi oyunları arasında! Zombilerin istila ettiği dünyada hayatta kalan tek kişsiniz. Yürüyen ölülere ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Dead Island: Survivors

    1 numaralı zombi oyun serisi mobilde!