Dead Forest Zombie Deer Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dead Forest Zombie Deer Hunter mobil oyunu, FPS tarzında oynanan sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Ölü Orman çok tuhaf bir yerdir. Yeryüzüne kurulmuş bir kafes niteliğinde olan bu orman, zombi haline gelmiş türleri dış dünyadan uzak tutmak amacıyla kurulmuştur. Ancak zombi yaratıklar sonsuza dek orada kalamazlar. Eninde sonunda birinin yaratıklarla ilgilenmesi gerekir ki o kişi de siz olacaksınız.

Yaratıkların yeryüzünde yayılmasını engellemeye çalışacağınız Dead Forest: Zombie Deer Hunter mobil oyununda favori silahınızı alıp temizliğe başlayın. Unutmayın tek bir yaratık bile kalmayana dek Ölü Orman’ı o zombilerden arındırmalısınız. Dünya’nın geleceği senin elinde, korkmadan tüm ormanı dolaşıp tüm zombileri öldürmelisin.

Grafikleri oldukça kaliteli olan Dead Forest: Zombie Deer Hunter mobil oyununda sunulan geniş silah seçenekleri ön plana çıkıyor. Pompalı tüfekten dürbünlü keskin nişancı tüfeğine kadar tüm silah seçeneklerini değerlendirebilirsin. Temizlik benim işim diyorsan hemen Dead Forest: Zombie Deer Hunter mobil oyununu Google Play Store’dan indir ve oynamaya başla.

Yağız Sarman

Dead Forest Zombie Deer Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Dead Forest Zombie Deer Hunter, iOS işletim sistemli akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz FPS tarzında sürükleyici bir zombi oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen Dead Forest: Zombie Deer Hunter mobil oyunu özenle hazırlanmış ve shooter tarzında oynanabilen heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Dead Forest: Zombie Deer Hunter oyununda zombileşmiş yaratıklara karşı amansız bir mücadele vereceksiniz. Bu yaratıklar Ölü Orman adlı bir ormanda dış dünyadan izole edilmiş halde olsalar da yeryüzüne yayılma ihtimali her zaman için var. Bu yüzden insanlık onları sonsuza kadar orada tutamaz. İnsan ve hayvan vücutlarında zombi haline gelmiş bu yaratıkların hepsinin ortadan kaldırılması şarttır ve bunu yapacak kişi de sizsiniz. Bu zorlu görevde çok cesur olmalısınız ve gözünüzü kırmadan ormana dalıp tüm yaratıkları temizlemelisiniz.

Zombilerin ortadan kaldırılması için Dead Forest: Zombie Deer Hunter oyununun size en büyük yardımı kuşkusuz sunduğu geniş silah seçenekleri olacak. İster dürbünlü keskin nişancı tüfeğiyle yaratıkları uzaktan avlayın ister pompalı tüfekle aralarına dalıp toplu katliam yapın. Ancak yeter ki o yaratıkların kökünü kurutun. Bu zorlu macerada tek başınasınız ve çok hızlı hareket etmelisiniz. Heyecan fırtınası Dead Forest: Zombie Deer Hunter mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deer Hunter

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.
  • DEER HUNTER 2016

    DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Deer Hunter Classic

    Açık sezon avcılığa katıl ve birinci ol.
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Deer Hunter 2014

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir vahşi doğa simülasyonu olarak öne çıkıyor.
  • Deer Hunter Reloaded

    Deer Hunter Reloaded, özellikle av merakı olanların ilgisi çekebilecek hemen her açıdan başarılı bir mobil oyundur.
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.