Dead on Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME
45.9 MB DOSYA BOYUTU

Dead on Delivery, sayıları hızla artan zombilerin yer aldığı bir şehirde hayatta kalanlara pizza dağıttığınız bir oyundur.

Dead On Delivery, Windows 8 tablet ve bilgisayarınız üzerinden hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz keyifli bir o kadar da zorlu bir pizza dağıtma oyunudur. “Bir pizza dağıtma oyunu ne kadar zor olabilir ki?” diyorsanız bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Kuşbakışı kamera açısının tercih edildiği oyunda pizza dağıtıcısı rolünü üstleniyor, günlerimizi pizza siparişlerini teslim ederek geçiyoruz. Basit oynanışa sahip bu oyunu farklı kılan ve eğlenceli yapan ise şehrin dört bir yanına serpiştirilmiş zombiler. Bir yandan zombilerle başa çıkarken, diğer yandan siparişleri az sayıda kurtulan ve yiyeceğe ihtiyacı olan insanlara iletmek durumundasınız ve günbegün zombilerin sayısı hızla artmakta. Kendinizi ısırılmaya karşı korumak için kalkanınızı ve silahınızı kullanabilirsiniz ki bunları satın almak gerçek para ödemeniz gerekmiyor; çıkış noktasına ulaşıp bölümü tamamladığınız ve de insanları zombilerin elinden aldığınız vakit kazandığınız sanal para ile güçlendiricilerin kilidini açabiliyorsunuz.

Bol zombili aksiyon türündeki oyunda karakterimizi çıkış noktasına ve evlere ulaştırmak için yön tuşlarını kullanmanız yeterli oluyor. Kamera açısı da kuşbakışı olduğundan oyunun rahat bir oynanışa sahip olduğunu söyleyebilirim.

Dead On Delivery, pizza dağıtma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran bir yapım.

Erkan Calp

Dead on Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Dead on Delivery oyununda zombilere yakalanmadan pizzaları dağıtmalısınız.

Dead on Delivery, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Oyun “pizzayı zamanında teslim et, bahşişi al” temeline dayansa da işiniz bir hayli zor. Pizzaları dağıtırken her an bir zombi ordusu ile karşılaşabilirsiniz.

Dead on Delivery oyununda bir zombi olmaktan son anda kurtulan bir kesime pizza dağıtıyor, diğer yandan zombileri insanların elinden alarak dönüşmelerini engelliyoruz. Zamanında teslim ettiğimiz her sipariş, kurtardığımız her insan para olarak geri dönüyor. Sanal paramızı kullanarak oyun içerisinde işimize yarayacak çeşitli öğelerin kilidini açabiliyoruz. Daha uzun mesafe hızlı gidebilme, daha güçlü koruma kalkanı, tabanca ve pizza bombası bölüm geçtikçe açılanlar arasında.

Tepeden görünüm sunan kamera açısı ile oynadığımız oyunda pizza dağıtıcısı durmadan yürüyor; biz sadece yönlendiriyoruz. Yönlendirmeden bahsetmişken, pizza siparişi bekleyen kişilerin ve çıkış yolunun nerede olduğu yanıp sönen simge ile bildiriliyor. Böylelikle yönünüzü kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Ancak kontrollerin basit oluşu oyunun da basit olduğu anlamına gelmiyor. İlerledikçe karşınıza çıkan zombilerin sayısı artıyor, adeta kaçacak delik arar hale geliyorsunuz.

Dead on Delivery, zombi oyunlarından hoşlananlar için harika bir yapım.

Erkan Calp

Dead on Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
87.7 MB DOSYA BOYUTU

Dead on Delivery, zombilerin de yer aldığı pizza dağıtma oyunudur.

Dead on Delivery, yaşamak için sıkı ve uzun saatler çalışmak durumunda olan bir pizza dağıtıcısını kontrol ettiğimiz aksiyon dolu sahneler içeren yepyeni bir mobil oyundur.

Ücretsiz olarak sunulan bu pizza dağıtma oyununda görevimiz pizza siparişlerini zamanında teslim etmek. Ancak bu sandığınız kadar kolay olmayacak. Yol boyunca salgın bir hastalık sonucu şehrin büyük bölümünü sarmış olan zombilerle karşılaşacak; bir yandan zombilere değmeden siparişlerinizi iletmeye çalışacak, diğer yandan da zombilerden korkup sığınmış insanları kurtarmaya çalışacaksınız.

Dik ekranda tepe kamera açısı ile oynanan oyunda iki şekilde para kazanabiliyorsunuz. Pizzaları teslim ettikçe ve de insanları zombilerin elinden kurtardıkça para kazanıyor, bu parayla da çeşitli güçlendiricileri açabiliyorsunuz. Zombiler arasından daha hızlı sıyrılabilmenizi, zombilerin saldırılarından korunabilmenizi, zombileri bir anda yok edebilmenizi sağlayan güçlendiriciler oyunun ilerleyen bölümlerinde daha fazla sayıda zombiyle karşılaşacağınızdan büyük önem taşıyor.

Dead on Delivery, zombili oyun severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapım.

Erkan Calp

Dead on Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Dead on Delivery, zombilerle dolu bir şehirde pizza dağıtıcısı rolünü üstlendiğiniz başarılı bir aksiyon oyunudur.

Dead On Delivery, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en zorlu pizza dağıtma oyunudur. Temelinde pizza siparişi veren müşterilere pizzalarını teslim etmek olan oyun işin içine zombilerin girmesiyle bambaşka bir hal alıyor.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda tek yapacağınız pizza dağıtıcısını kontrol ederek, pizzalarını bekleyen müşterilerin bekleyişlerine son vermek. Tabii ki şehrin dört bir yanında pizza bekleyen müşterilere ulaşmak kolay değil. Yol boyunca karşınıza çıkan zombilere dokunduğunuz yani ısırıldığınız an onlardan biri oluyorsunuz. Tabii ki gerek kalkanınızı gerekse de silahınızı kullanarak zombilerden kurtulmanız en azından sayılarını azaltmanız mümkün. Ancak oyunun başlangıcında hiçbir silahınızın olmadığını bu yüzden dokunmadan hızlıca kaçmanız gerektiğini belirteyim.

Gittikçe daha fazla zombi ile başa çıkmak durumunda kaldığınız oyunun kontrolleri oldukça rahat. Pizza dağıtıcısını sipariş verilen eve ve çıkış noktasına yönlendirmek için tek yapmanız gereken sağa, sola, aşağı ve yukarı butonlarını kullanmak.

Dead On Delivery, zombili oyunlardan hoşlananlar ve boş zamanlarını kafa yormadan öldürmek isteyenler için harika bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • Red Dead Redemption 2

    Red Dead Redemption 2 PC İndir: PC için Red Dead Redemption 2 oyunu indirin, Red Dead Online dünyasına adım atın. Red Dead Redemption 2 PC Steam'de!
  • Dead Horizon

    Dead Horizon retro tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Dead Rising 4

    Dead Rising 4, Windows 10 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • OVERKILL's The Walking Dead

    OVERKILL's The Walking Dead, ünlü çizgi roman ve televizyon dizisi baz alınarak hazırlanan, aksiyon temelli bir zombi oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • Into the Dead

    Into the Dead heyecan verici bir korku oyunudur
  • Dead Island: Epidemic

    Dead Island Epidemic bolca aksiyon sunan ve yüksek tansiyona sahip olan bir zombi oyunudur
  • Left 4 Dead

    Valve’in klasik 4 kişi zombi vurma oyunu Left 4 Dead’i duymayan kaldı mı? Left 4 Dead oynayın ve nostalji yaşamaya başlayın.