Dear Leader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Dear Leader, Kuzey Kore'nin dünyaya yaptığı katkıyı konu alan kurgusal bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarınızdan oynayabileceğiniz Dear Leader mobil oyunu, çok sıra dışı bir senaryoya sahip olan bir tür aksiyon oyunudur.

Aksiyon unsurlarının yanında biraz da siyaset kokan Dear Leader oyunu hikaye bazlı bir macera oyunudur. Son derece ilginç bir senaryoya sahip olan oyunun hikayesini anlatmakta fayda var. Zira oyunu oynarken hikayeden haberdar olmanız çok ama çok gereklidir ki belki ona göre oynamak isteyebilirsiniz.

Yıl 2011’dir ve Dünya çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Dünya dışından yaratıklar gezegeni ele geçirmek için yeryüzüne ayak basmıştır. Tesadüfe bakın ki Dünya’nın onca yeri varken yaratıklar yeryüzüne yayılmak için ilk durak olarak Kuzey Kore’yi seçer. Dünya’nın çaresizliği bu seçimle artmıştır. Ancak dönemin lideri Kim Yong Il ve mevcut lider, dönemin veliahtı Kim Jong – Un, tüm husumetleri bir kenara bırakır ve Dünya’nın karşılaştığı bu tehdide karşı topyekun savaşma kararı alır. Ordusunun tüm imkanlarını seferber eden liderler amansız bir savaş verir.

Son derece kaliteli grafiklerin, hızlı bir oynanışla harmanlandığı Dear Leader mobil oyununda Kuzey Koreli liderler olarak yaratıkları geri püskürtmek sizin boynunuzun borcu olacak. Heyecan dolu Dear Leader oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Dear Leader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
573 MB DOSYA BOYUTU

Dear Leader, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz ilginç bir hikayeye sahip olan sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarınızdan oynayabileceğiniz Dear Leader mobil oyunu, Kuzey Kore ile ilgili önyargılarınızı zorlayabilecek sıra dışı bir hikayeye sahip olan bir aksiyon oyunudur.

Oyunun logosunda gördüğünüz kişiyi birine benzettiyseniz bu doğru, gördüğünüz kişi Kuzey Kore lideri Kim Jong – Un ve sayın lider olarak oynayacağımız Dear Leader mobil oyununda amansız bir savaş vereceksiniz. Dilerseniz oyunun ilginç senaryosunu paylaşalım. Dear Leader oyununda yıl 2011’dir ve Dünya dışı yaratıklar bir saldırı düzenlemeye hazırlanmaktadır. Yeryüzüne inip yayılmak için seçtikleri ilk durak ise Kuzey Kore olur (Yaratıkların siyasi meselelerden haberi var mı yoksa tesadüf mü bilinmiyor). Yaratıkların Kuzey Kore’ye inecek olması üzerine Dünya’da endişe daha da artar.

Ancak Kuzey Kore’nin o dönemki saygı değer lider Kim Jonh – Il ve mevcut lider oğlu Kim Jong – Un husumetleri bir kenara bırakarak yaratıklara askeri olarak karşılık verileceğini duyurur. Dear Leader oyunu boyunca yaratıkların Kuzey Kore’den dünyaya yayılmalarını önlemek için savaşacaksınız. Ordunun tüm imkanlarını kullanabileceğiniz Dear Leader oyununda 2012 yılını görebilmek adına amansız bir mücadele vereceksiniz. Heyecan tufanı Dear Leader mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dear My Love

    Dear My Love, eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Kill the Deer

    Kill the Dear ücretsiz olarak sunulan bir avcılık oyunu.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun