Death Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME

Death Race aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur

Death Race, 2008 yılında gösterime giren ve başrolünde Jason Statham'ın olduğu aynı isimli sinema yapımının resmi mobil oyunudur. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Death Race'de yarış ve savaş birleşmekte. Oyunda yarışıp savaşarak rakiplerini yok etmeye ve bu sayede özgürlüğünü kazanmaya çalışan kahramanları yönetiyoruz. Bu iş için modifiye edilmiş ve ölümcül silahlarla donatılmış araçları kullanabilmekteyiz. Oyunda bir yandan ateş ediyor, diğer yandan aracımızla drift yapmak gibi işler yapıyoruz.

Death Race'in oynanışının basit olduğu söylenebilir. Oyunda aracınız otomatik ilerlerken sadece belli tuşlara basıyorsunuz ve aracınızın ateş etmesini, kalkış yapmasını, diğer araca çarpmasını ya da drift yapmasını sağlıyorsunuz. Aracınızın kontrolünün sizde olmaması oyunu basitleştiriyor ve sıkıcı bir hale getiriyor.

Death Race'in grafikleri ve fizik motoru tatmin edici bir kalite sunuyor. Parçalanan araçların ağır çekimde patlaması ve havaya uçması sanatsal görüntüler ortaya çıkarmakta.

Can Erdil Şentürk

Death Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
437 MB DOSYA BOYUTU

Death Race mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Death Race eğer aynı isme sahip baş rolünde Jason Statham'ın oynadığı filmi izlediyseniz ve bu filmdeki aksiyon sahnelerini mobil cihazlarınız üzerinde yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Death Race'de aksiyon ve yarış bir arada oyunculara sunuluyor. Oyundaki temel amacımız rakiplerimizle bir yandan yarışıp bir yandan savaşarak onların araçlarını yok etmek ve bu sayede özgürlüğümüzü kazanmak. Bu işi gerçekleştirebilmek için özel olarak modifiye edilmiş motorlara ve gövdelere sahip olan, ölümcül silahlarla donatılmış araçların sürücü koltuğuna oturuyoruz ve arenalara çıkarak rakiplerimizi yok etmeye çalışıyoruz.

Death Race'in tek düze bir oynanışı olduğu söylenebilir. Oyun oldukça güzel grafiklere ve başarılı bir fizik motoruna sahip olsa da tek yaptığınız bir sinematik sahneyi kontrol etmekten öteye gidemiyor. Aracın kontrolü sizde olmadığı için belli zamanlarda belli tuşlara basarak bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Death Race'in zayıf oynanışı sizin için problem olmazsa ağır çekim aksiyon kamerası ve oyunun görünümü hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Protoxide: Death Race

    Protoxide: Death Race, multiplayer desteği sunan uzay temalı yarış oyunu.
  • Death Race: Crash Burn

    Death Race: Crash Burn, rakipleriniz ölümüne bir yarışa girerek onları yok etmeye çalışacağını aksiyonu bol bir Android yarış oyunu.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.
  • ReRunners: Race for the World

    ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Cosmo Race

    Cosmo Race mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Millenium Race

    Millenium Race, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.