Deck Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Deck Heroes, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir kart toplama oyunudur. Rol yapma öğelerini kart toplama tarzıyla birleştiren bir oyun olan Deck Heroes, kategorisine çok fazla bir farklılık getirmese de bşaarılı bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Deck Heroes size kullanabileceğiniz pek çok farklı strateji sunuyor. Bu yüzden de kartlarınızı sadece toplayıp savaşa göndermekten çok daha fazlasını yapıyor ve oyunu daha interaktif bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Çok fazla strateji ve kullanabileceğiniz taktik olması da oyuna daha fazla bağlanmanızı sağlıyor. Çünkü bu sayede deneyeceğiniz çok fazla element oluyor, çok çabuk sıkılmıyor ve daha uzun süreler boyunca oynayabiliyorsunuz.

Oyunda kendine özgü güçleri ile dört farklı seçebileceğiniz klan var. İsterseniz bu klanları tek başına kullanıp oynayabiliyor isterseniz de birleştirebiliyorsunuz. Fakat saf haliyle kullandığınızda çok daha fazla verim alabiliyorsunuz.

Yukarıda da söylediğim gibi oyun sadece kartları savaşa göndermekten ibaret değil. Aynı zamanda detaylı haritalar, görevler, labirentler ve çok daha fazlası da oyunda sizleri bekliyor. Yani kısacası stratejiyle birlikte aksiyon da oyunun özelliklerinden biri.

Ayrıca etkileyici grafikleri ve canlı renklere sahip görselleri ile de dikkat çeken Deck Heroes, kart oyunu severlerin denemesi gereken bir oyun diye düşünüyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Deck Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
43.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Deck Heroes, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunudur. Castle Clash ve Galaxy Online gibi başarılı oyunların yapımcısı IGG firması tarafından geliştirilen oyun 1 milyondan fazla indirilmeye sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Deck Heroes, kart toplama, rol yapma, aksiyon, strateji gibi birden çok farklı kategoriyi bir araya getirerek kendine özgü bir oyun yapısı oluşturmuş diyebilirim. Oyunda kartları toplayıp savaşa göndermekten çok daha fazlasını yapıyorsunuz.

Oyunda kullanabileceğiniz çok fazla strateji ve taktik bulunuyor. Bu da oyunu daha interaktif bir hale getirdiği için daha eğlenceli kılıyor. Ayrıca çeşitlilik olması sayesinde kısa sürede sıkılmıyor ve oyuna daha fazla bağlanıyorsunuz.

Oyunu oynamaya başladığınızda öncelikle dört farklı klanla tanışıyorsunuz. Kartların mensup olduğu bu klanların kendine özgü güçleri bulunuyor. Bunları birbirleriyle karıştırabileceğiniz gibi saf halleriyle kullanmayı da tercih edebiliyorsunuz.

Bununla birlikte oyunda detaylı şekilde tasarlanmış haritalar, labirentler, zorlayıcı görevler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Aksiyon dolu bir oyun olan Deck Heroes aynı zamanda canlı ve renkli görselleri ve etkileyici grafikleri ile de dikkat çekiyor.

Siz de kart toplama oyunlarını seviyorsanız Deck Heroes'a göz atabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deck Warlords

    Deck Warlords, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz TCG kart oyunları arasında.
  • Digimon Heroes

    Digimon Heroes, kart oyunları severler için çıkarılan eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android kart oyunu.
  • Plants vs. Zombies Heroes

    Plants vs. Zombies Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online kart oyunudur
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • We Heroes

    We Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart savaşı oyunudur
  • MARVEL War of Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman kart oyunudur.
  • Heroes of Camelot

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu epik kart oyununda Camelot'u düşmandan korumaya çalışıyorsunuz.
  • Anvil: War of Heroes

    Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.