DeepL Translate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
320 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

DeepL ile artık çevirilerinizi hiç olmadığı kadar doğru yapın. Diğer çeviri uygulamalarına göre çok daha doğru sonuç veren DeepL’i muhakkak deneyin. 

Yapay zekanın adım atmadığı bir yer kalmadı. DeepL yapay zeka ile güçlendirilmiş bir çeviri uygulaması. Diğer çevirilere göre çok daha isabetli sonuçlar veren DeepL kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Pek çok dilde hizmet veren DeepL son derece hızlı ve doğru bir şekilde çeviri yapmanıza imkan tanıyor. 

Dilerseniz web’den ya da masaüstü uygulaması vasıtasıyla çeviri yapabiliyorsunuz. Dilerseniz uygulamasını telefonunuza indirmeniz de mümkün. Uygulamayı kullanmak için çevirmek istediğiniz metni seçin ve ardından Ctrl+C+C (C harfine 2 kere basarak) komutu ile programı çalıştırın ve saniyeler içerisinde çeviriniz karşınızda olsun. Elbette dilerseniz bu kısayolu değiştirerek başka bir tuş kombinasyonu ile DeepL’i çalıştırabilirsiniz.

Özellikle cep telefonlarında sesli olarak çeviri yapabilme imkanı tanıması büyük avantaj. Sesi algılayıp istediğiniz dile çeviri yapmak mümkün. Hem de bunu çok hızlı yapıyor. 

Hatta çevirmek istediğiniz metnin fotoğrafını çekerek bile çeviri yapabilmeniz mümkün. Büyük kullanım kolaylığı sağlayan bu çeviri uygulaması ile artık dil bariyeri yavaş yavaş ortadan kalkacak gibi gözüküyor.

DeepL İndir

Siz de hemen DeepL indirin, hızlı ve doğru bir şekilde çevirilerinizi yapın. Her cihazda etkili bir şekilde çalışan DeepL ile tüm dilleri anlamaya başlayın.

Kemal Tavus

DeepL Translate

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

30'dan fazla dili kolay ve hızlı bir şekilde çeviren DeepL Translate, kullanıcılara güvenilir bir deneyim sunuyor.

30'dan fazla dili en doğru ve en güvenilir bir şekilde çeviren DeepL Translate uygulaması, görseller ve dosyalar için başvurulabilecek en iyi çeviri uygulamalarından birisidir. Milyonlarca insan dil engelini aşmak ve iletişim kurmak adına çeviri uygulamalarına ihtiyaç duyuyor. DeepL Translate ise yardımınıza her açıdan koşuyor. Çünkü; 30'da fazla dili hızlı bir şekilde çevirerek size büyük bir kolaylık sağlıyor. Ayrıca içerisine ekleyeceğiniz görsellerin çevirisini de kullanıcılara sunuyor. 

Tamamen ücretsiz bir şekilde indirip kullanabileceğiniz DeepL, kullanıcılara aynı zamanda bir sözlük seçeneği sunuyor. Bu sayede, kullanmak istediğiniz kelimenin anlamını ve farklı bağlamlarda nasıl kullanılacağını da öğrenmiş oluyorsunuz. Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Bulgarca, Çince ve aklınıza gelebilecek her dilde çeviri mevcuttur.

DeepL Translate İndir

DeepL Translate, siz kullanıcılara aynı zamanda anında kamera çevirisi imkanı da sunuyor. Kameranızı DeepL üzerinden açın ve çevirmek istediğiniz yere doğru tutun. Ardından metnin anında çevrildiğini göreceksiniz. Çevirdiğiniz veya yazdığınız metinleri sesli bir şekilde okutabilirsiniz. Bu sayede hem okunuşları hakkında bilgi sahibi olup, tonlarını öğrenebilirsiniz. 

Siz de DeepL Translate indirerek, çevirilerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulamanın içerisinde bulunan karanlık mod, dil seçenekleri ve kullanımı kolay arayüzü ile birlikte, zorlanmadan çevirilerinizi gerçekleştirin.

DeepL Translate Özellikleri

  • 30'dan fazla dil seçeneği ile beraber çevirilerinizi gerçekleştirin.
  • Kameranızı çevirmek istediğiniz bir yazıya çevirerek anında geri dönüş alın.
  • Fotoğraflarınızdaki metinleri kaliteli bir şekilde çevirin.
  • Çevirdiğiniz kelimeler hakkında, sözlükten bilgi sahibi olun.
  • Hızlı algılama sayesinde, işinizi kolayca halledin.
  • Çevirdiğiniz metinleri çoğu dilde sesli dinleyin.
Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Translate

    Google Translate eklentisi sayesinde web sayfalarında çeviri yapmak için sekmeler arasında geçiş yapmanız gerekmeyecek.
  • Client for Google Translate

    Google Translate web uygulamasını elinizin altına getiren ve 40 farklı dil arasında hızlı bir şekilde anlık kelime, cümle ve paragraf çevirileri yapmanıza yardımcı olan basit ve etkin bir program.
  • Fried Babelfish

    Google Translate'i bilgisayarınızda kullanmanızı sağlayan, yabancı diller arasında çeviri yapabilmenize imkan veren bir program.
  • Dictionary .NET

    Dictionary .NET, Google Translate'i masaüstünüze taşıyacak basit ve ücretsiz bir yazılım.
  • Ubiquity

    Bu küçük Firefox eklentisi ile artık internet tarayıcınız üzerinden birçok işlemi sadece komutlar ile yapabileceksiniz. Hava durumuna bakabilecek, Google Maps'ten yer bulabilecek, Google Translate ile çeviri yapabilecek ve istediğiniz herşeyi
  • ClickIVO

    Tek bir tıklama ile Türkçe'den İngilizce'ye kelime çevirisi yapabileceğiniz bu ücretsiz program ile ayrıca Google Translate teknolojisi ile istediğiniz dillerdeki metinleri başka dillere çevirebilirsiniz.
  • Instant Translate

    Instant Translate, internet sayfalarında gezerken yazıların seçtiğiniz bölümlerini anlık olarak istediğiniz dile çevirmenize olanak tanıyan bir Google Chrome eklentisidir.
  • Multilingual Dictionary

    İngilizce Türkçe sözlük ve çeviri uygulaması Multilingual Dictionary, dilerseniz kelime telaffuzlarını dinlemenizi sağlıyor.