Deer Hunter 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,361 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Deer Hunter 2014, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir vahşi doğa simülasyonu olarak öne çıkıyor.

Deer Hunter 2014, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Glu Games imzası taşıyan bu eğlenceli ve aksiyon bazlı oyunda vahşi doğada hayatta kalmaya ve aynı zamanda av bulmaya çalışan bir avcının kontrolünü ele alıyoruz. Oyunun tamamen ücretsiz olarak indirilebileceğiniz belirtmeden geçmeyelim.

Oyunda mücade ettiğimiz ortam son derece canlı ve kendi içerisinde belli dinamiklere sahip. Vahşi hayvanlar bu ortamda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Elbette vahşi hayvanlara ek olarak geyikler ve diğer canlılar da aynı ortamda bulunuyor.

Biz bu ekosistem içerisinde tam orta basamakta yer alıyoruz; kendimizden güçsüzleri avlamak ve vahşi hayvanlara karşı hayatta kalmak. Neyse ki bu görevi gerçekleştirebilmek için kullanabileceğimiz pek çok silah var. Bölümlerden kazandığımız paraları kullanarak silahlarımızı güçlendirebilme şansına sahibiz. Yeni dürbünler, şarjörler, gövde güçlendirmeleri ve namlu uçları satın alarak hasar oranımızı artırabiliyoruz.

Oyunda dokunmatik ekranın tüm nimetlerinden faydalanılmış ve ortaya son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizması çıkartılmış. Yakınlaştırma butonuna basarak dürbün moduna geçebiliyor, parmağımızı ekranda sürükleyerek hedefi bulabiliyor ve ateş etme butonuyla tetiği ateşleyebiliyoruz. Hayvanların hayati organlarını vurmak ani ölüm getiriyor. Diğer uzuvları vurmamız halinde işimiz biraz şansa kalıyor.

Detaylı grafikler, akıcı animasyonları ve kaliteli altyapısıyla beğenimizi kazanan Deer Hunter 2014 bu tarz simülasyon oyunları oynamak isteyen herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Deer Hunter 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
563 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Deer Hunter 2014, iOS cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Deer Hunter 2014, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerine indirebileceğimiz bir avcılık simülasyonu oyunu dikkatimizi çekiyor. Glu Games tarafından tasarlanan bu sürükleyici ve uzun soluklu yapımda vahşi hayvanların kol gezdiği bir ormanda hayatta kalmaya ve hayvan avlamaya çalışıyoruz.

Bu görevleri yerine getirmesi epey zor çünkü etrafımız son derece ölümcül hayvanlarla dolu. Beklenmedik bir anda vahşi bir aslanı üzerimize koşarken bulabiliyoruz. İşte bu durumda yapmamız gereken tek şey hemen silahımızı hazırlamak ve iyi nişan alarak düşmanımızı etkisiz hale getirmek. Oyunda çok sayıda silah çeşidi yer alıyor. Bu silahların hepsi güçlendirilebilir özelliklere sahip. Kazandığımız parayı kullanarak silahlarımızın ekipmanlarını güçlendirebiliyoruz. Satın alabileceğimiz eşyalar çok çeşitli. Namlu ucundan tutun da dürbüne kadar pek çok seçenek sunuluyor.

Oyunda yer alan grafikler son derece gerçekçi bir karaktere sahip. Akıcı animasyonlarla desteklenen bu tasarım dili oyundan alınan keyfi bir üst basamağa taşıyor. Ses efektleri de tıpkı grafikler gibi gerçekçiliği artırmak üzere özel olarak tasarlanmış.

Odeer hunter 2014'te komutlarımızı eksiksiz bir şekilde yerine getiren bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. İhtiyacımız olan tüm butonlar ekranda düzenli bir şekilde sunuluyor. Parmağımızı dokunmatik ekranda gezdirerek hedefimizi bulabiliyor ve ateş etme butonuna tıklayarak tetiği çekebiliyoruz.

Keyifli bir oyun deneyimi yaşatan Deer Hunter 2014, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceği bir simülasyon oyunu arayan herkesin değerlendirmes igereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deer Hunter

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.
  • DEER HUNTER 2016

    DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Deer Hunter Reloaded

    Deer Hunter Reloaded, özellikle av merakı olanların ilgisi çekebilecek hemen her açıdan başarılı bir mobil oyundur.
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Deer Hunter Classic

    Açık sezon avcılığa katıl ve birinci ol.
  • Safari Deer Hunt 2018

    Safari avına çıkıyoruz.
  • Kill the Deer

    Kill the Dear ücretsiz olarak sunulan bir avcılık oyunu.