Deer Hunter Reloaded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
24,703 TOPLAM İNDİRME

Deer Hunter Reloaded, özellikle av merakı olanların ilgisi çekebilecek hemen her açıdan başarılı bir mobil oyundur.

Deer Hunter Reloaded, Android mobil cihazları için geliştirilmiş başarılı bir mobil oyun. Birinci kişi kamerasının kullanıldığı ve av hayvanlarından silahlara kadar birçok detayın fark edilir derecede modellendiği oyun, özellikle av meraklılarının dikkatini çekecek türden.

X-RAY görüntüleme özelliğinin yer verildiği oyunda, avlayacağınız hayvanların iç organlarını görüntüleyebiliyor ve onları buna göre vurabiliyorsunuz. Strateji belirlemenin oldukça önemli olduğu avcılık konusunda oyun, bu önemin farkında olurcasına özellikler içeriyor. Dileyen kullanıcılar, oyundaki avcıyı ceketinden botuna kadar düzenleyebiliyor ve karakterine istediği havayı aktarabiliyor.

Deer Hunter Reloaded oyunu sırasında vurduğunuz canlılara göre puan ve para kazanıyorsunuz. Diğer yandan aşama kaydetmeniz için başarılı bir avcı olmanız gerektiğini oyun size her adımda gösteriyor.

Onur Şendere

Deer Hunter Reloaded

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,900 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

Deer Hunter Reloaded, silah, karakter ve diğer grafik modellerindeki başarısı ve zevkli oyun akışı ile kaliteli avcılık oyunu olarak karşınızda duruyor.

Deer Hunter Reloaded, iPhone ve iPad cihazları için geliştirilmiş başarılı bir mobil oyun. Birinci kişi kamerasının kullanıldığı ve av hayvanlarından silahlara kadar birçok detayın fark edilir derecede modellendiği oyun, özellikle av meraklılarının dikkatini çekecek türden.

X-RAY görüntüleme özelliğinin yer verildiği oyunda, avlayacağınız hayvanların iç organlarını görüntüleyebiliyor ve onları buna göre vurabiliyorsunuz. Strateji belirlemenin oldukça önemli olduğu avcılık konusunda oyun, bu önemin farkında olurcasına özellikler içeriyor. Dileyen kullanıcılar, oyundaki avcıyı ceketinden botuna kadar düzenleyebiliyor ve karakterine istediği havayı aktarabiliyor.

Deer Hunter Reloaded oyunu sırasında vurduğunuz canlılara göre puan ve para kazanıyorsunuz. Diğer yandan aşama kaydetmeniz için başarılı bir avcı olmanız gerektiğini oyun size her adımda gösteriyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deer Hunter

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.
  • DEER HUNTER 2016

    DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.
  • Deer Hunter 2014

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir vahşi doğa simülasyonu olarak öne çıkıyor.
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Deer Hunter Classic

    Açık sezon avcılığa katıl ve birinci ol.
  • Parking Reloaded 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir parketme oyunudur.
  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!