Deer Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
93,140 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.

Zamanında bilgisayarlar için piyasaya sürülen popüler av oyunu Deer Hunter, Glu Mobile firması tarafından mobil platformlara uyarlanarak oyun severlerle buluştu.

Tüm zamanların en çok satan av oyunlarının başında gelen Deer Hunter 2014, etkileyici 3 boyutlu grafiklerinden hiçbir şey kaybetmeden Android cihazlar üzerinde tekrar hayat buluyor.

Tüfeğinizi elinize alarak doğal ortamlarda avlanacağınız oyunda hindiler, geyikler, koyunlar, ayılar ve çok daha fazlası avlayabileceğiniz hayvanlar arasında yer alıyor.

Değişen mevsimler ve değişken hava koşulları sürekli olarak av sırasında sizleri zorlayacak olan etkenler arasında yer alıyor. Siz sakinliğinizi koruyarak ve dikkatli davranarak avınızı başarıyla tamamlamalısınız.

Deer Hunter'da ilerleyerek görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirdikçe yeni silahlara ve becerilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca kullanmakta olduğunuz silahları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Mobil cihazlarınız üzerinde farklı bir deneyim yaşamak ve üç boyutlu bir avcılık oyunu oynamak isterseniz, ilk denemeniz gereken oyun Deer Hunter 2014 olmalı.

Can Çevrim

Deer Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,203 TOPLAM İNDİRME
46.1 MB DOSYA BOYUTU

Deer Hunter 2014, popüler avcılık oyununun iOS platformu için uyarlanmış olan sürümüdür.

Zamanının popüler avcılık oyunu Deer Hunter, iOS platformu üzerinde yeniden hayat buluyor ve oyun severleri benzersiz bir avlanma deneyimi için yeniden vahşi doğaya davet ediyor.

Dünya üzerindeki en egzotik hayvanların yer aldığı farklı yerlere giderek, size verilen av görevlerini yerine getirmeye çalışacağınız Deer Hunter 2014'de, sessiz, sakin ve dikkatli olmanız çok önemli.

Birçok farklı silahın ve avlayabileceğiniz birçok hayvanın yer aldığı Deer Hunter, gerçekten mobil cihazlar üzerinde şimdiye kadar geliştirilen en başarılı av simülasyonu olarak dikkat çekiyor.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de eğer yeteri kadar dikkatli davranmazsanız, ava giderken avlanabilecek olmanız. Ayılar, kurtlar ve çitalar siz onları avlamadan sizi avlayabilir.

Silahlarınızı kendi istediğiniz şekilde özelleştirebileceğiniz ve arkadaşlarınızla birlikte avlanma keyfini tadabileceğiniz Deer Hunter'ı ava ve avcılığa ilgi duyan tüm kullanıcılarımıza öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DEER HUNTER 2016

    DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Deer Hunter Classic

    Açık sezon avcılığa katıl ve birinci ol.
  • Deer Hunter 2017

    Deer Hunter 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi avcılık oyunu.
  • Deer Hunter 2014

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir vahşi doğa simülasyonu olarak öne çıkıyor.
  • Deer Hunter Reloaded

    Deer Hunter Reloaded, özellikle av merakı olanların ilgisi çekebilecek hemen her açıdan başarılı bir mobil oyundur.
  • Deer Hunting

    Deer Hunting ücretsiz bir avcılık oyunudur.
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.