Defense Zone 2

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
839 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Defense Zone 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir kule savunma oyunudur.

Defense Zone 2, Android kullanıcılarının akıllı telefonları veya tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça etkileyici ve zorlu bir kule savunma/defans oyunudur.

Oyunda amacımız stratejik noktalara yerleştireceğimiz farklı savunma kuleleri yardımıyla işgalci güçlere karşı kendimizi savunmaya çalışmak.

Çıktığı platformlar üzerinde oldukça büyük başarı yakalayan ilk oyunun arkasından geliştirilerek tekrar piyasaya sürülen Defense Zone 2 ile birlikte bizleri yepyeni silahlar, düşmanlar ve daha taktiksel bir derinlik bekliyor.

Hem acemi hem de tecrübeli oyuncular için farklı zorluk ayarlarının yer aldığı oyun etkileyici grafikleri ve mükemmel tasarlanmış oyun haritalarıyla oyuncuları kendisine bağlamayı başarıyor.

Aynı zamanda bölümlerde yapmış olduğunuz yüksek skorları diğer oyuncularla karşılaştırabileceğiniz ve daha iyi skorlar için kendinizi motive edebileceğiniz oyun gerçekten çok başarılı.

Kule savunma oyunlarını seviyorsanız ve Defense Zone'u daha önce oynadıysanız, Defense Zone 2'yi mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

Defense Zone 2

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
85.2 MB DOSYA BOYUTU

Defense Zone 2, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir kule defansı oyunudur.

Defense Zone 2, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça zorlu bir kule defansı oyunudur.

Oldukça ses getiren ilk oyun Defense Zone'un ardından bu kez Defense Zone 2 olarak mobil oyuncularla buşuşan oyun, oyunculara birçok yenilik sunuyor.

Yeni silahlar, yeni düşman birimleri, farklı haritalar ve çok daha fazlası Defense Zone 2'de sizleri bekleyen yenilikler arasında.

Her seviyeden oyuncunun rahatlıkla oynayabilmesi için farklı zorluk modlarının da yer aldığı oyun, kule defansı hayranlarının sıkılmadan oynayabileceği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Farklı haritalar ve cephanelik oyuncuların kendi savaş stratejilerini yaratabilmeleri için inanılmaz bir stratejik derinlik sağlıyor. Bu sayede istediğiniz silahları, size göre haritanın uygun olan yerlerine yerleştirerek düşmanlarınızı yok edebiliyorsunuz.

Oyun içerisinde yer alan bir diğer yenilikte bölümler içerisinde almış olduğunuz yüksek skorları dünya üzerinde oyunu oynayan diğer oyuncuların skorlarıyla karşılaştırabilecek olmanız. Bu sayede daha iyi olmak için kendinizi kolayca motive edebilirsiniz.

Sonuç olarak gerçekten piyasada yer alan kaliteli kule defansı oyunlarından bir tanesi olan Defense Zone 2'yi tüm iOS kullanıcılarına tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

Defense Zone 2

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,366 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Defense Zone 2, Windows Phone işletim sistemine sahip olan cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gelişmiş bir kule savunma oyunudur.

Defense Zone 2, özellikle kule savunması oyunlarını seven oyuncuların ve daha önceden serinin ilk oyunu olan Defense Zone'u oynamış olan mobil oyuncuların mutlaka oynaması gereken bir kule savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oyun, ayrıca iOS ve Android platformları üzerinde de yer almaktadır.

İlk oyuna göre kendisine baya geliştiren ve kullanıcılara birçok yeniliği bir arada sunan Defense Zone 2 üzerinde yer alan büyük yeniliklerden bir tanesi oyunculara eskisine göre çok daha farklı bir stratejik derinlik sunması diyebilirim.

Özellikle cephanelikten kullanmak için seçeceğiniz silahlar ve harita üzerinde silahları yerleştireceğiniz alanlar oyunun gidişatını inanılmaz derecede etkiliyor.

Farklı zorluk seviyelerinin ve oyun içerisinde işinizi kolaylaştıracak olan farklı güçlendiricilerin de yer aldığı oyunu bir kez elinize aldığınız zaman bırakamayacağınıza eminim.

Etkileyici grafikleri, gerçekçi ses efektleri ve farklı atmosferleriyle sizi kendisine bağlayacak olan bir kule savunma oyunu arıyorsanız, Defense Zone 2'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defense Zone 3

    Defense Zone 3, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Myth Defense 2: DF

    Myth Defense 2: DF eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Empire Defense 2

    Empire Defense 2 oldukça eğlenceli bir kule savunma oyunudur.
  • Toy Defense 2

    Toy Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğeniz başarılı bir kule savunma ve savaş oyunudur.
  • Epic Defense 2

    Epic Defense 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz efsanevi bir kule savunma oyunudur.
  • Fantasy Defense 2

    Kule savunma oyunu yaparken içine bolca Japon rol yapma oyunu sevdası katan Fantasy Defense 2 orjinal ve başarılı bir karışım yaratıyor.