Delver

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
407 TOPLAM İNDİRME

Delver piksel grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunudur

Delver, Minecraft'a benzeyen piksel tabanlı grafikleriyle öne çıkan bir rol yapma oyunu.

FPS türünde, yani birinci şahıs bakış açısını kullanarak oynayacağınız bir oyun olan Delver'da Yithidian Küresi adlı büyülü güçlere sahip bir antik eşyanın peşine düşen bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız bu iş için derin zindanlara dalmalı ve iskeletler, büyücüler, dev örümcekler ve zombiler gibi çeşitli düşman ve yaratıklarla savaşmalıdır. Ayrıca kuvvetli bölüm sonu canavarları da hedefimizi gerçekleştirmemizi engellemek için oyunda bizi bekliyor. Bütün bu yaratıklarla ve düşmanlarla savaşırken çok dikkatli olmalıyız; çünkü Delver'da ölüm kalıcı. Bir defa öldüğümüzde oyuna kaldığımız yerden devam edemiyoruz.

Delver'da düşmanlarımızı yok ettikçe düşmanlarımızdan büyülü eşyalar, iksirler ve silahlar düşebiliyor. Bu silah ve eşyaları toplamamız ve aralarından en yüksek özelliklere sahip olanlarını belirlememiz oyunda ilerleyebilmemiz için oldukça önemli. Düşmanalrımızı yok ettikçe kazanacağımız tecrübe puanları ise seviye atlamamızı sağlıyor ve temel istatistiklerimizi artırıyor.

Delver'da gireceğimiz zindanlar rastgele yaratılmakta. Bu nedenle önümüze neler çıkacağını önceden kestiremiyoruz. Bu da oyunu daha heyecanlı yapıyor. Delver'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows Vista işletim sistemi
  • 1.5 GHZ işlemci
  • 1 GB RAM
  • OpenGL 1.4 uyumlu ekran kartı
  • 200 MB boş depolama alanı
Can Erdil Şentürk

Delver

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Delver, Minecraft benzeri bir rol yapma oyunudur

Delver, eğer Minecraft benzeri oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir RPG olan Delver'da kendi kaderinin peşinde koşan bir kahramanı yönetiyoruz. Oyunda derin zindanlara dalarak düşmanlarımızla savaşmakta ve büyülü eşyalar toplayarak seviye atlamaktayız. Temel amacımız ise Yithidian Küresi adlı gizemli kalıntıyı yer altından çıkararak yüzeye ulaştırmak. Bu iş için insanların yanında iskeletler, büyücüler, dev örümcekler ve kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla çarpışmamız gerekiyor. Düşmanları yok ettikçe yeni silahlar ve büyülü eşyalar düşüyor. Bunları toplayarak güçlenebildiğimiz gibi kazandığımız tecrübe puanları bize seviye atlatıyor ve temel yeteneklerimizi geliştiriyor.

Delver FPS yani birinci şahıs bakış açısı ile oynanan bir mobil oyun. Piksel tarzındaki grafikler ve envanter yönetimi Minecraft'ı hatırlatmakta. Oyun hatayı affetmeyen bir yapıya sahip. Eğer Delver oynarken ölürseniz bu ölümden geri dönüş yok ve oyun orada bitiyor. Bu nedenle dikkatli olmanız gerkeiyor. Her oynadığınız bölüm rastgele yaratılıyor. Bu sayede köşeden karşınıza ne çıkacağını bilemiyorsunuz.

Eğer mobil cihazlarınızda sürükleyici bir maceraya atılmak isterseniz Delver'i tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • Ronin: Two Souls

    Ronin: Two Souls, oyuncuların Samuray olarak bulunduğu Türk yapımı aksiyon rpg oyunu. Ronin: Two Souls, Steam'de!
  • Clockwork Revolution

    Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.
  • Immortals Fenyx Rising

    Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Immortals Fenyx Rising gizemli bir dünyayı karşımıza çıkardı.
  • Brutal Legend

    Aksiyon ve macera yüklü yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan Brutal Legend, sürükleyici anlara ev sahipliği yapıyor.