Desktop Tray Launcher

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,373 TOPLAM İNDİRME
0.39 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın masaüstünde yer alan dosyalara kolayca ulaşmak için bu programı deneyebilirsiniz.

Desktop Tray Launcher programı sayesinde çok fazla pencere ile bilgisayarını kullananlar oldukça rahat edecekler. Zira program sayesinde bilgisayarınızın ekranını kaplayan onarca pencereyi görev çubuğuna küçültmeden kolayca masaüstünüzde yer alan ikonları kullanma şansına sahip oluyorsunuz.

Görev çubuğunuza sadece bir adet ikon ekleyen program, bu ikona tıklamanızın ardından size masaüstünüzde yer alan tüm dosya, klasör, ikon ve kısayolları sunuyor ve masaüstüne geçiş ihtiyacınızı minimuma getiriyor. Hızlı bir şekilde bilgisayar kullanmak isteyenlerin favorisi olacağına inandığım Desktop Tray Launcher’ı denemelisiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Desktop Teleporter

    Desktop Teleporter programını kullanarak bilgisayarınızın masaüstündeki dosyaları otomatik olarak başka klasörlere taşıyabilirsiniz.
  • Desktop Icon Toy

    Desktop Icon Toy, masaüstü ikonlarınıza farklı efektler kazandırabileceğiniz eğlenceli bir masaüstü yönetim programıdır.
  • Virtual Desktop Manager

    Masaüstünüzü 4 eşit parçaya böler. Böylece daha rahat ve konforlu bir masaüstünde çalışmanızı sağlar...
  • Optimal Desktop 4.0.148

    Masaüstünüzü düzenli ve temiz bir şekilde kullanmanızı saglayacak bir program
  • Real Desktop

    Bilgisayarınızın masaüstünü gerçek bir masaüstüne çevirmek için kullanabileceğiniz oldukça güzel bir program. 3 boyutlu bir masaüstü ile daha eğlenceli bir bilgisayara sahip olacaksınız.
  • Desktop Takeover

    Windows XP veya Vista işletim sisteminizin masaüstü görünümünden sıkıldıysanız, resimlerinizle masaüstünüzü şenlendirmenin zamanı geldi demektir.
  • Fast Launcher v.3.4

    Masaüstünüz de birçok program var ve bunlar sizi rahatsız mı ediyor? Bu program sayesinde bu sorunlara son vereceksiniz.
  • Restore Desktop Icon Layouts

    Bilgisayarınızın masaüstünde yer alan ikon dizilimlerini ve ekran çözünürlüğünü yedekleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.