Desnet Barkod

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Ürünün hangi ülkeye ait olduğunu öğrenin.

Desnet Barkod, ürün menşei öğrenmek için kullanabileceğiniz bir mobil uygulama. Alışverişlerinizde alacağınız ürünün hangi ülkeye ait olduğunu öğrenebileceğiniz harika bir Android uygulaması da diyebilirim. Yerli malı, Türk malı, yerli ve milli ürünleri sıkça konuştuğumuz, boykot kelimesini sıklıkla sarfettiğimiz şu günlerde yapılmış en iyi mobil uygulamalardan biri.

Alışverişlerinizde aldığınız ürünün hangi ülkede üretildiğini öğrenmek için faydalanabileceğiniz pratik bir mobil uygulama Desnet Barkod. Türkiye’de barkod ve el terminalleri alanında senelerdir faaliyet gösteren Desnet’in ücretsiz olarak sunduğu uygulama, ürün firmasının kayıtlı olduğunu ülkeyi hızlıca gösteriyor. Tek yapmanız gereken; menşei öğrenmek istediğiniz ürünün barkodunu bulup telefonunuzun kamerasına göstermek. Sorgulama oldukça hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Yeni Sorgu’ya dokunarak başka bir ürün için menşei sorgulama yapabiliyorsunuz.

Ürün paketlerinin arkasında - küçücük yazı tipiyle - yazılan bilgileri okumakta güçlük çekiyorsanız, bu uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

Desnet Barkod

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Alacağınız ürün hangi ülkeye ait? Hızlıca öğrenin.

Desnet Barkod, alışverişte alacağınız ürünün hangi ülkeye ait olduğunu hızlıca öğrenebileceğiniz bir mobil uygulama. Yerli malları, Türk malları, yerli ve milli ürünlerin konuşulduğu şu dönemde geliştirilmiş en iyi uygulamalardan biri. Akıllı telefonunuzun kamerasını ürünün barkoduna tutuyor ve anında ürünün menşeisini öğreniyorsunuz.

İthal ürünlerin sofralarımıza girdiği dönemde oldukça önemli bir mobil uygulama Desnet Barkod. Alışverişlerinizde sepete attığınız ürünün Türkiye’de mi yoksa Türkiye dışında mı üretildiğine önem veriyorsanız, Desnet’in bu ücretsiz uygulaması iPhone’unuzda kesinlikle olmalı. Ürün paketlerinin arkasında neredeyse silik ve oldukça ufak yazılan ürün menşei bilgisini kolayca öğrenebileceğiniz bu uygulama son derece pratik. Telefonunuzun kamerasını ürün barkoduna okuttuğunuzda anında ürün firmasının kayıtlı olduğu ülke öğreniyorsunuz. Aynı sayfada Yeni Sorgu diyerek başka bir ürün menşei sorgulamasına geçebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • QR & Barcode Okuyucu APK

    QR & Barcode Okuyucu APK, Android telefonlar için ücretsiz karekod ve barkod okuma uygulaması olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Fiyat Arat

    Fiyat Arat, ürün adı veya barkod kullanarak fiyat araştırması yapan bir mobil uygulamadır.
  • Scan

    Hızlı ve kolay bir şekilde QR-Code ve barkod okuyabilir, rehberinize otomatik olarak kayıt edebileceğiniz tarayıcı uygulamasıdır.
  • ScanLife Barcode QR Reader

    Dergi, bir websitesi yada herhangi bir ürünün üzerinde gördüğünüz Qrcode yada Barkod etiketlerini okuyabileceğiniz ve bunu bir topluluk içinde paylaşarak daha çok kişinin fırsatlardan yararlanabilmesini sağlayabileceğiniz bir çeşit alı
  • ShopSavvy Barcode Scanner

    ShopSavvy Barcode Scanner, hem barkod hem QR kod okuyabilen ve aynı zamanda internet üzerindne ürün ve fiyat araştırması yapmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır