Detox My PC Basic

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
678 TOPLAM İNDİRME
5.63 MB DOSYA BOYUTU

Detox My PC Basic ile bilgisayarınızdaki gereksiz dosyalardan kurtulabilirisiniz

Detox My PC Basic bilgisayarınızda yer işgal eden gerkesiz dosyaları silerek hem bilgisayar hızlandırma hem de diskte boş yer açma görevlerini yerine getiren bir programdır.

Detox My PC Basic gereksiz dosya silme işlemini sadece çöp dosyalara uygulamamaktadır. Çöp dosyaların haricinde bilgisayarı şişirerek tepki verme ve açılma sürelerini kısaltan gereksiz kayıt defteri girdileri temizlenir ve bilgisayarınızın komutlara daha hızlı cevap vermesi, daha hızlı açılıp kapanması sağlanır.

Detox My PC Basic ile Windows tarafından saklanan ve diskte önemli yer kaplayabilen geçici dosyalar temizlenmektedir. Geçici dosya silme işlemi sonucu oyun, müzik, video ve farklı medya dosyalarını depolamak için dhaa çok disk alanına sahip olursunuz.

Tarayıcılarınız bilgisayarınızda sakladığı internet geçmişi verileri ciddi boyutlara ulaşmaktadır. Özellikle online video ve müzik servislerini kullanıyorsanız birçok geçici internet dosyası ve çerezler bilgisayarınızda depolanır ve boş disk alanınızı azaltır. Detox My PC Basic ile internet geçmişi silme işlemi uygulayarak hem bu bilgilerden kişisel verilerinize erişilmesini engeller, hem de boş yer kazanırsınız.

Geri dönüşüm kutusundaki dosyaları da silebilen Detox My PC Basic bütün gereksiz dosya silme işlemlerini bir çatı altında birleştirerek tek tıklamayla bilgiyarınızı daha hızlı çalışır hale getirmekte ve depolama alanınızı daha verimli kullanmanıza yardımcı olmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Faster PC

    My Faster PC ile bilgisayarınızı ilk günkü haline döndürebilirsiniz
  • AppBooster Pro

    AppBooster Basic, sistemdeki ara belleği (RAM) ve işlemciyi gereksiz yoran uygulamaları kontrol altına alır.
  • Basic Hardware Inventory

    Kendi bilgisayarınız ve ağ bilgisayarlarının donanım bilgilerini öğrenmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • TweakVI Basic

    TweakVI ile Windows Vista'nızın bilinmeyen yönlerini ve özelliklerini açığa çıkartın, Vista kullandığınız bilgisayarınızın hızını en üst düzeye çıkartın.
  • My Memory Monitor

    My Memory Monitor ile bellek kullanım miktarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • My HDD Speed

    My HDD Speed programı ile sabit disklerinizin okuma ve yazma hızlarını anlık olarak ölçebilirsiniz.
  • My Drivers

    Sürücülerinizi gösteren, arayıp bulmanızı sağlayan ve yedekleyen kullanışlı bir program.
  • API-Guide 3.7

    API-Guide , Müjde visual basic programcıları...