Deus Ex GO

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
124 MB DOSYA BOYUTU

Deus Ex GO, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen sıra tabanlı bulmaca - gizlilik oyunu.

Deus Ex GO, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen sıra tabanlı oynanış sunan gizlilik oyunu. Android platformunda ücretli olarak indirilmeye açılan ve satın alımlar içeren oyunda Adam Jensen olarak teröristlerin hain planlarını çok geç olmadan suya düşürmeye çalışıyoruz.

Ödüllü oyunlardan Lara Croft GO ile HITMAN GO formatında hazırlanan gizlilik oyunu Deus Ex GO’da gizli ajan Adam Jensen’in yerine geçerek 50’den fazla bölüm boyunca teröristlerin planlarının arkasındaki komployu ortaya çıkarmak için uğraş veriyoruz. Görevlerde gizlilik esaslı ve sistemleri hack’lemekten düşmanlarımıza arkadan sinsice yaklaşıp etkisiz hale getirmeye her şeyi yapabiliyoruz.

Günlük olarak yeni bölümler ekleneceği belirtilen oyunda bir aksiyon beklemeyin. Görevlerde öncelikli olarak ne yapacaklarınızı hesaplayıp sonrasında hamlelerinizi yapıyor ve karşı tarafın hamlesini bekliyorsunuz. Gidebileceğiniz noktalar da farklı renklerde belirtiliyor. Tabii ki önceliğinizi hangi birime vereceğinizi çözmeniz gerekiyor. Hızlı bitirilebilecek bir oyun kesinlikle değil.

Erkan Calp

Deus Ex GO

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

Deus Ex GO, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen gizlilik esaslı sıra tabanlı bulmaca oyunu.

Deus Ex GO, Hitman GO, Lara Croft oyunlarının formatında hazırlanmış sıra tabanlı oynanış sunan gizlilik esaslı harika bir mobil oyun. SQUARE ENIX tarafından geliştirilen oyunda tam donanımlı bir gizli ajan olan Adam Jensen’in yerine geçiyoruz. Amacımız terörist planının arkasındaki komployu çözmek.

iOS platformunda da ücretli olarak indirilmeye açılan ve hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan Deus Ex GO’da 50’den fazla bölüm boyunca (her gün yeni bir bölümün ekleneceği yapımcı firma tarafından söyleniyor) teröristlerin hain planlarını yaptıkları gizli yerlere sızmaya çalışıyor, sistemleri hack’lemekten robot ve askerleri sessizce etkisiz hale getirmeye kadar her şeyi yaparak verilen görevleri istenildiği şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Enfes grafiklere sahip oyunda sıra tabanlı oynanış hakim olduğundan bir aksiyon içine girmiyorsunuz. Karakterinizi belirlenen noktalardan ilerletmeniz gerekiyor ve hamlenizi tamamlayıp karşı tarafın neler yapabileceğini izliyorsunuz. Daha öncesinde Hitman GO oyununu oynayıp sevdiyseniz bu oyuna bayılacağınızın garantisini verebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deus Ex: The Fall

    Deus Ex: The Fall, Android kullanıcılarının akıllı telefon ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir aksiyon oyunudur.
  • GO Launcher EX

    GO Launcher EX, Android işletim sistemine sahip telefonunuz için bir çok geliştirilmiş uygulamayı içerisinde barındıran bir uygulamadır.
  • Cool Light - Go Launcher EX

    Cool Light, Android cihazları üzerinde Go Launcher EX uygulamasını kullanan kulanıcıların ücretsiz olarak yararlanabileceği sade ve modern bir tema uygulamasıdır.
  • iPhone 4S Go Locker EX Theme

    Android cihazınızda iPhone 4S iOS 5.1 kilit ekranına sahip olmak istiyorsanız bu tema uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Hack Ex

    Hack Ex, kullanıcıların diğer kullanıcıların hesaplarını hackleyerek paralarını kendi hesabına transfer edeceği oldukça heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Donuts Go Crazy

    Donuts Go Crazy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • BlastBall GO

    BlastBall GO, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği hem yeni hem de ücretsiz bir bulmaca oyunu.
  • Caveboy GO

    Caveboy GO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.