Diamond Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,274 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

Diamond Dash oyunun Windows 8 sürümü

Milyonlarca kullanıcısı olan, küçükten büyüğe herkesin beğenisini kazanan Diamond Dash, Windows Mağazası’ndaki yerini aldı.

Kısa sürede bağımlısı olacağınız oyunda amacınız; -en az 3 tane- aynı renkte elması biraraya getirerek elmasları yok etmek ve olabildiğince yüksek puan elde etmek. 60 saniye süren oyunca 5 can hakkınız bulunuyor. (Ekstra can hakkı satın alabiliyorsunuz.) Özellikli öğeler sayesinde daha yüksek puanlar elde etmeniz mümkün. Oyun Facebook hesabınız ile entegre şekilde çalıştığından, Facebook’taki skorlarınız mobil cihazınızda da geçerli oluyor. Facebook arkadaşlarınız ile haftalık turnuvalar yapabildiğiniz Diamond Dash’in başlıca özellikleri:

  • Hızlı-tempolu ve renkli oynanış
  • Tüm sırları ve sihirli güçleri açın.
  • Yeni özellikleri içereen düzenli güncellemeler
  • Yüksek kalitede grafikler
Erkan Calp

Diamond Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,419 TOPLAM İNDİRME

Diamond Dash, zaman karşı yarışırken en az 3 parçadan oluşan aynı renkli elmasları yok ederek puan toplamaya çalışacağınız zevkli bir oyun.

Diamond Dash, heyecan dolu geçireceğiniz bir 60 saniye. Toplamda 110 milyondan fazla kullanıcısı sayısıyla rekorları kırıyor. Başladığınız zaman bağımlılık yapan bu oyun oldukça basit ama çok eğlenceli.

En az 3 adet olmak şartıyla aynı renkli elmasları kırarak puanınızı artırmaya çalışıyorsunuz. Ekstra özellikler kullanarak puanınızı daha da arttırmak mümkün.

Facebook hesabınız ile giriş yaparak haftalık turnuvada arkadaşlarınızla kıyasıya yarışabilirsiniz. Oyunun mağazasından satın alabileceğiniz can hakkı ve güçlendiriciler bulunuyor. 5 Can hakkı ile başladığınız oyunda, haklarınız belirli bir süre içinde yenilenerek doluyor. Oyunu oynayarak biriktirdiğiniz puanları turnuvada arkadaşlarınızın ulaştığı puanları geçmek için kullanabilirsiniz.

Oyunu ücretsiz olarak indirerek sizde bu 60 saniyelik heyecana hemen dahil olun.

Not: Oyuna gelen güncellemeleri yükledikten sonra oyunu açamamaya başlarsanız silip baştan yüklemenizi öneririm.

Barış YANIK

Diamond Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,278 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

Diamond Dash, zaman karşı yarışırken en az 3 parçadan oluşan aynı renkli elmasları yok ederek puan toplamaya çalışacağınız zevkli bir oyun.

Diamond Dash, 60 saniye boyunca en az 3 parça aynı renkli elması yan yana olması koşuluyla patlatarak puan toplamaya çalışacağınız harika bir oyun. Toplam 100 milyondan fazla oyuncu sayısıyla ilgi çeken bu basit ama eğlenceli oyunu iPhone ve iPad'iniz ile oynayabilirsiniz.

Facebook hesabınızdan bağlanarak arkadaşlarınızla haftalık turnuvada altın, gümüş ve bronz madalya için kıyasıya yarışabilirsiniz.

Oyuna başladığınızda 5 can hakkınız bulunuyor. Bu can hakları belirli bir süre içinde kendiliğinden yenileniyor.

Oyun içinde mağazadan satın alabileceğiniz güçlendirici özellikler ve can hakkı var. Ayrıca oyunu oynadıkça kazandığınız altınları arkadaşlarınızın ulaştığı puanları geride bırakmak için kullanarak güçlendirici özellikler alabilirsiniz.

Sizde bu 60 saniyelik heyecana dahil olmak ve arkadaşlarızla yarışmak istiyorsanız uygulamayı indirerek bir an önce bu eğlenceli oyunu oynamaya başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Island Dash

    Island Dash açık dünya tabanlı, kısa süren bir hayatta kalma oyunudur
  • Shark Dash

    Shark Dash, Gameloft'un fizik tabanlı oynanışa sahip bulmaca oyunu.
  • Happy Wheels

    Happy Wheels ilginç bir fizik tabanlı beceri oyunudur.
  • AV Voice Changer Software Diamond Edition

    AV Voice Changer ile dilediğiniz seslere istediğiniz efektleri vererek rahatlıkla ses değiştirme işlemleri gerçekleştirebilir, kaydedici özelliği ile bilgisayarınızda duyduğunuz sesleri kaydedebilirsiniz.
  • MyColors

    Windows XP veya Vista işletim sisteminizin görünümünü baştan aşağı değiştirmek istiyorsanız bu alternatif, güvenilir ve ücretsiz masaüstü yöneticisi en ideal çözüm. Mevcut olan Diamond teması ile Windows'unuzu tamamen değiştirecek
  • Sonic Dash

    Sonic Dash, Sega'nın maskotu Sonic'in yeni macerasını konu alan sonsuz koşu türünde oldukça eğlenceli bir oyundur.
  • Cloney

    Cloney ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Rats!

    Harika bir beceri ve de mouse kabiliyet oyunu...