DiDi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,093 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

DiDi uygulamasını kullanarak Android cihazınızla ücretsiz sesli aramalar yapabilir ve mesajlar gönderebilirsiniz.

DiDi, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma ve arama yapma uygulaması. İnternet üzerinden ücretsiz olarak sesli aramalar yapmanıza olanak tanıyan uygulama, herhangi bir reklam barındırmaması ve kolay kullanılır bir arayüze sahip olması nedeniyle pek çokları tarafından tercih edilecektir.

Sesli aramalarda tatmin edici bir ses kalitesine sahip olan DiDi’de, yazılı mesajlar ya da fotoğraf mesajları göndermek de mümkün. İletişimin 256 bit şifrelenmesi sayesinde başkaları tarafından ele geçirilmesi ya da dinlenmesi de neredeyse imkansız diyebilirim. Birebir görüşmelerin yanında toplu sohbetlere de izin veren uygulama, böylece birden fazla kişiyle yapmanız gereken konferanslar için de kullanılabilir.

Diğer mobil platformlarda yer almasının yanında PC üzerinden web arayüzü ile de kullanılabilen DiDi, böylece tüm cihazlardaki tanıdıklarınızla aynı anda sohbetler gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Ayrıca fotoğraf mesajlarının arkaplanına konuşmalarınızı da ekleyebilmeniz sayesinde sesli fotoğraflar gibi oldukça ilginç bir konseptte mesajlar gönderebiliyorsunuz.

Arama ya da mesaj göndermelerde herhangi bir limiti olmayan DiDi’yi, sık sık uzun iletişim kurmak zorunda olanlar ve aramalarını ücretsiz olarak gerçekleştirmek isteyenlerin kullanabileceğine inanıyorum. Ancak karşıdaki kişide de DiDi’nin yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

DiDi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
833 TOPLAM İNDİRME
31.2 MB DOSYA BOYUTU

DiDi uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad'lerinizde arkadaşlarınıza internet üzerinden sesli aramalar yapabilirsiniz.

DiDi uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarda kullanabileceğiniz bir ücretsiz arama yapma ve mesaj gönderme uygulaması. Uygulama internet bağlantısı kullanarak arama yapmasına rağmen ses kalitesi oldukça yüksek ve standart çağrılardan pek bir farkı bulunmuyor. Bu temiz ses aktarma özelliği sayesinde pek çok benzer mesajlaşma uygulamasından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca sahip olduğu temiz arayüz sayesinde menüler arasında kaybolmak pek mümkün değil. Sesli aramalar yapmak istemeyenler için yazılı mesaj ve fotoğraf mesajı gönderme imkanı da tanıyan uygulama, ayrıca fotoğraf paylaşımlarının arkaplanına sesinizi eklemenize de olanak tanıyor.

256 bitlik askeri düzey bir şifreleme mekanizması kullanan DiDi, böylece iletişiminizin her zaman güvenli kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, hizmetinin web arayüzünden de kullanılabilmesi sayesinde hem mobil kullanıcılarla hem de web başındaki PC kullanıcılarıyla da iletişiminizi devam ettirebilirsiniz.

Tarihçenizi depolamanız için 10TB’lık bir tarihçe deposu kullanan uygulama sayesinde tüm kontaklarınızla iletişiminizi yeniden görüntüleyebilirsiniz. Birebir iletişimin yanında grup sohbetlerine de izin vermesi sayesinde tüm arkadaşlarınızla aynı anda sohbet edebilirsiniz. Herhangi bir reklam barındırmaması ise benzer pek çok uygulamanın önüne geçmesine imkan tanıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.