Diet Point

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.

Diet Point, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz faydalı bir diyet uygulamasıdır. Kilo vermeniz gerekiyorsa ve diyete başladıysanız öncelikle yapmanız gereken şey bir kilo takip uygulaması edinmektir. Diet Point de kullanmayı seveceğiniz uygulamalardan bir tanesi.

Uygulamayı indirdiğinizde ilk önce kişisel bilgilerinizi dolduruyorsunuz. Yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu ve genel olarak aktivite durumunuzu uygulamaya giriyorsunuz. Uygulama sizin için vücut kitle endeksinizi hesaplıyor ve daha sonra da kendinizle ilgili daha fazla bilgi girebiliyorsunuz.

Daha sonra ise yapmanız gereken şey uygulamadaki diyet planlarından birisini seçmek. Uygulama 130'dan fazla diyet planı içerdiğinden kendinize uygun olanı seçmeniz gerekiyor. Ardından da alaışveriş listesi, diyete başladığınız gün gibi özellikleri kendinize göre ayarlıyor ve isterseniz yemek hatırlatıcılarını aktif hale getiriyorsunuz.

Uygulamada ayrıca sizi kilo verme sürecinizde yönlendirecek bir rehber de bulunuyor. Bu rehber size bu süreç boyunca gerekli bilgiler ve ipuçları da sağlıyor. Uygulamayı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise bir topluluğa sahip olması. Bu sayede sizinle aynı yollardan geçmiş ve geçen insanlarla fikir alışverişi yapabiliyorsunuz.

Eğer siz de diyet yapmak istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Diet Point

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
12.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.

Diyet yapmak belki de insan için en zor süreçlerden birisidir. Zira televizyonlarda, dışarda, sürekli sağlıksız besinlerin reklamı yapılıyor ve bunlardan uzak durmak gerçekten çok zor. Fakat sağlıklı bir yaşam sürmek için sağlıklı beslenmek ve uygun kiloda olmak şart.

Bunun için de diyet yapmayı kolaylaştıracak uygulamalar geliştiriliyor. Diet Point de bunlardan bir tanesi. Kullanışlı arayüzüyle beğeneceğinizi düşündüğüm bu uygulama ile diyet yaptığınız süre boyunca size yardımcı olacak bir asistana sahip olabilirsiniz.

Uygulamayı ilk indirdiğinizde yapmanız gereken şey öncelikle yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu ve genel olarak aktivite durumunuzu uygulamaya girmek ve sizin için vücut kitle endeksinizi hesaplamasını beklemek.

Ardından da uygulamada bulunan 130 diyet çeşidinden kendinize uygun olanını seçiyorsunuz. Uygulamada bulunan alışveriş listesi ile diyetinize uygun malzemeleri markete gittiğinizde almayı unutmuyorsunuz ve uygulama size ara ve ana öğünlerinizi hatırlatıyor.

Yine bu süreç boyunca size ipuçları ve çeşitli bilgilerle yardımcı olacak bir de rehber bulunuyor. Ayrıca uygulamayı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi, gerektiğinde danışabileceğiniz ve bilgi paylaşımı yapabileceğiniz bir topluluğa sahip olması.

Eğer siz de diyet yapmak istiyorsanız, bu uygulamayı iOS cihazlarınıza indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samson's Diet

    Samson’s Diet uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en sağlıklı beslenme programlarını hazırlayabiliyorsunuz.
  • Calorific Diet Tracker

    Android için Calorific Diet Tracker uygulaması, diyetinizi takip etmek ve geliştirmek için kullanabileceğiniz bir diyet takip uygulamasıdır.
  • Diet Assistant

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz diyet uygulamasıdır.
  • Calorie Counter - Diet Tracker

    Android cihazınızda diyet takibi için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • My Diet Coach

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.
  • My Diet Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet ve kalori takibi uygulamasıdır.
  • Garfield: My BIG FAT Diet

    Garfield: My BIG FAT Diet, şişman kedi Garfield'ın diyetini bozmasına yardımcı olduğunuz eğlenceli bir mobil oyun.
  • Point To Point

    Point To Point, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sayı tabanlı grafiksel bir bulmaca oyunudur.