Digify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Dropbox üzerindeki dosyaları güvenli bir şekilde Android cihazınızdan paylaşmak için Digify uygulamasını deneyin.

Digify uygulaması, güvenli bir şekilde dosyalarını paylaşmak isteyen kullanıcıların Android cihazlarında kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve böylece başkalarıyla paylaştığınız tüm dosyalar üzerinde tam bir kontrol sahibi olabiliyorsunuz. Bu sayede bir daha paylaşılan dosyalara dair endişe beslemeniz gerekmiyor ve istediğiniz anda paylaşımlarınızı iptal edebiliyorsunuz.

Digify, temel olarak Dropbox API'sinden faydalandığı için, hangi dosyaların paylaşılacağını Dropbox içerisinden seçiyorsunuz ve daha sonra paylaşımın koşullarını belirliyorsunuz. Örneğin, bir belgenin paylaşımının ne zaman otomatik olarak iptal olacağını seçebilir, o tarihten sonra erişilemez olmasını sağlayabilirsiniz. Tabii ki manuel olarak paylaşımları görmek ve istenmeyen paylaşımları engellemek de mümkün.

Uygulamayı kullanarak bir paylaşım gerçekleştirdiğinizde, paylaştığınız dosya paylaşılan kişi tarafından başkalarına gönderilemiyor ve böylece gizliliği belli bir kişiyle sınırlı tuttuğunuzdan emin olabiliyorsunuz. Bunun yanında, dosyaların ekran görüntüsü alınmaya çalışıldığında yine uyarı gönderen uygulama, bu sayede güvenemeyeceğiniz kişileri tespit etmenize de yarıyor.

Dosyalarınızı kimin, ne zaman ve ne kadar uzun görüntülediğini de görebildiğiniz için paylaştığınız kişilerin ne kadar ilgili olduklarını belirleyebilirsiniz. Dropbox'ın standart paylaşım özelliklerinin biraz yetersiz olduğunu dikkate alırsak, ücretsiz ve kolay kullanımlı yapısıyla Digify'a göz atmanız iyi olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Digify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Digify uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan Dropbox dosyalarınızı güvenle paylaşabilirsiniz.

Digify uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım uygulaması olarak yayınlanmış ve temel olarak Dropbox hesabınızda yer alan dosyaların güvenli bir şekilde başkalarına aktarılabilmesi için kullanılıyor. Dropbox zaten güvenli bir servis, daha fazla ne sağlanabilir demiş olabilirsiniz fakat uygulamadan biraz bahsedince bize hak vereceksiniz.

Dropbox üzerinde paylaşılan dosyaların izinlerini ayarlamak veya paylaşılanları takip ederek geri almak zaman zaman biraz zorlayıcı olabiliyor. Dolayısıyla kullanıcıların paylaştıkları dökümanlar, videolar, resimler veya diğer dosyalar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilmek için Digify'dan faydalanmaları gerekiyor.

Uygulama vasıtasıyla bir Dropbox dosyasını paylaştığınızda, bu dosyanın ne zaman paylaşılan kişiden geri alınacağını belirleyebiliyor ve belirlenen tarihte erişim izninin iptal olmasını sağlayabiliyorsunuz. Tabii ki istediğiniz an manuel olarak izinleri iptal etme şansınız da mevcut. Bunun yanında bir başkasıyla paylaştığınız dosyaların o kişiler tarafından başkalarıyla paylaşılması da imkansız. Böylece sadece belirlediğiniz sınırlar içerisinde dosya paylaşımının gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer dosya paylaştığınız kişi bir şekilde ekran görüntüsü almaya kalkarsa, bu girişimi de bildirim olarak alabildiğiniz için karşıdaki kişiye olan güven derecenizi de belirleyebiliyorsunuz. Dosyaları kimin görüntülediğini, ne sıklıkla açtıklarını ve ne kadar süreyle baktıklarını da kolayca Digify üzerinden tespit edebilirsiniz.

Temiz ve kolay kullanılır arayüzüyle birlikte Digify'ın iyi bir dosya paylaşım aracı haline geldiğini söyleyebilirim. Göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır