Digiturk Play Yurtdışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,782 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Digiturk Play Yurtdışı uygulaması, Digiturk Play aboneliğiniz kapsamındaki kanalları yurt dışında izlemenize imkan tanıyor.

Digiturk Play Yurtdışı, 80’ yakın canlı tv kanalını, maçları, dizi ve programların tekrar bölümlerini yurt dışından izleyebileceğiniz bir Windows 8.1 uygulaması. Mevcut Digiturk Play paketinize herhangi bir ek ücret ödemeden aboneliğiniz kapsamındaki tüm kanalları yurt dışından izlemenize imkan tanıyan uygulama Windows platformuna biraz geç gelse de görsel ve kullanılabilirlik olarak diğer platformlardan farklılık göstermemesi ile beğenimi kazandı.

Digiturk Play her ücretli televizyon izleme uygulaması gibi içeriği sunmadan önce konum tespiti yapıyor. Bu yüzden yurt dışına çıktığınız vakit mevcut aboneliğinizle giriş yapamıyor, uygulamayı kullanamıyorsunuz. Ancak Digiturk’ün tv izleme uygulamasında durum farklı. Digiturk sık sık yurt dışına aboneleri için Digiturk Play Yurtdışı uygulamasını geliştirmiş. Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınıza indirip mevcut aboneliğinizle kullanmaya başlayabileceğiniz uygulamada canlı yayını durdurup geri sarma, sevdiğiniz dizi ve programların istediğiniz bölümüne ulaşma şansına da sahipsiniz.

Son derece modern ve sade bir kullanıcı arayüzü ile gelen Digiturk Play Yurtdışı uygulamasında tüm içerikler kategorilere ayrılmış olarak geliyor. Canınız futbol izlemek istediğinde canlı spor bölümünden, eğlence programlarına bakmak istediğiniz yaşam ve eğlence bölümüne, film ve dizi izlemek istediğinizde de film ve dizi bölümlerine girerek içerik aramadan dilediğinize kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca maç izleme hayatınızın olmazsa olmazları arasındaysa haftanın maçlarını tek bakışta görebileceğiniz Haftanın Maçları bölümüne bayılacaksınız.

Digiturk Play abonesi olarak hizmetten yurt dışında yararlanamaktan şikayetçiyseniz Digiturk Play Yurtdışı uygulamasını indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

Digiturk Play Yurtdışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
805 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Digiturk Play Yurtdışı, Digiturk Play servisini yurt dışında kullanabilmeniz için hazırlanmış uygulamadır.

Digiturk Play Yurtdışı, kullanıcıların diledikleri an diledikleri yerde televizyon izlemelerine imkan tanıyan Digiturk Play servisinin yurtdışında kullanılmasına izin veren uygulamadır. Bu uygulamayı akıllı telefon ve tabletinize yükleyerek yurtdışında iken Spor Toto Süper Lig’i takip edebilir, dizilerinizi ve televizyon kanallarını canlı olarak izleyebilirsiniz.

80’e yakın canlı tv kanalı, canlı maçlar (Spor Toto Süper Lig, Beko Basketbol Ligi, Lig TV), türk ve yabancı filmler, tekrar izle seçeneği ile favori dizilerinizin kaçırdığınız bölümleri ve çok daha fazlasını kullanıcılarla buluşturan Digiturk Play uygulamasını ilk başlattığınızda konum bilgileriniz paylaşılır ve eğer Türkiye’de olduğunuz tespit edebilirse uygulamayı kullanmaya başlarsınız.

Digiturk Play Yurtdışı ise Türkiye’de o anda bulunmayan veya yurt dışında yaşayan ancak Digiturk Play’in zengin içeriğinden faydalanmak isteyen kullanıcıları yönelik bir uygulamadır. Mevcut Digiturk Play aboneliğinizle bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Bazı TV kanallarının yayını veya bazı programlar içerik anlaşmaları sebebiyle görüntülenmeyebilir. Türkiye’de yaşıyorsanız bu uygulama yerine Digiturk Play uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

Erkan Calp

Digiturk Play Yurtdışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
470 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

Digiturk Play Yurtdışı ile Digiturk keyfini dilediğiniz yerde yaşayın.

Digiturk Play Yurtdışı, Digiturk Play abonelerinin servisten yurt dışında da yararlanabilmelerini sağlayan uygulamadır. Web’de, masaüstünde, akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen Digiturk Play uygulaması ile tv kanallarını hd kalitede izleyebilir, canlı yayını geriye alabilir, yerli ve yabancı sinema filmlerini izleyebilir, Spor Toto Süper Lig maçlarını takip edebilirsiniz.

Dünyanın neresinde olursanız olun Digiturk Play servisini kullanabilmeniz için hazırlanmış bir uygulama olan Digiturk Play Yurtdışı uygulamasını mevcut Digiturk Play aboneliğinizle kullanabiliyorsunuz. HD yayın yapan tv kanallarının yanı sıra dizilerin geçmiş bölümleri, spor programları, belgeseller, çocuk yapımları, eğlence programları gibi pekçok içerik sunan uygulama Türkiye’de kullanılan Digiturk Play ile aynı arayüzü taşıyor. Hali hazırda Digiturk Play abonesiyseniz uygulamayı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Kullanııcların Digiturk keyfini diledikleri yerde diledikleri zaman diledikleri cihazdan yaşamalarına imkan tanıyan servisi Digiturk Play Yurtdışı, hem iPhone hem iPad’lerde kullanılabiliyor. Türkiye'de ikamet ediyorsanız Digiturk Play uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

Erkan Calp

Digiturk Play Yurtdışı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Digiturk Play Yurtdışı uygulaması ile Digiturk Play aboneliğiniz kapsamındaki yayınları yurt dışında da izleyebilirsiniz.

Digiturk Play Yurtdışı, dijital tv platformu Digiturk’ün üyeliğiniz kapsamında sunduğu kanalları yurt dışında da izlemenize imkan tanıyan resmi uygulaması olarak öne çıkıyor. 80’den fazla televizyon kanalını canlı olarak izlemenin haricinde Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Lig heyecanını nerede olursanız olun çıkarabileceğiniz tv izleme uygulamasında canlı yayını durdurma ve geri sarma, tekrar izle seçeneği ile dizi ve programların istenilen bölümlerine ulaşma gibi özellikler de yer almakta.

Bildiğiniz üzere ücretli televizyon izleme uygulamaları genellikle sadece Türkiye’de hizmet verir. Paketiniz dahilinde olan tüm kanalları Türkiye dışına çıktığınızda izleyemezsini. Ancak durum Digiturk’ün tv izleme uygulaması Digiturk Play’de farklı. Digiturk Play Yurtdışı uygulamasını indirdiğiniz vakit mevcut Digiturk Play paketinize herhangi bir fark ödemeden Türkiye’de yayın yapan kanalları yurt dışında izlemenin keyfini sürebiliyorsunuz. Örneğin; iş için yurt dışına çıkmanız gerekti ancak Spor Toto Süper Lig’de oynanan maçı izleme fırsatınız yok. Digiturk Play Yurtdışı uygulamasını Windows Phone cihazınıza yüklüyor ve yurt dışında maç heyecanının tadını çıkarabiliyorsunuz.

Digiturk Play Yurtdışı uygulaması Windows Phone platformunda da görsel açıdan başarılı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Menü tasarımı hem göze hoşa geliyor hem de kolay kullanılabiliyor. Canlı TV, Spor, Dizi, Film, Eğlence kategorilerinden dilediğiniz içeriğe üyeliğinizle giriş yaparak erişebiliyorsunuz.

Ücretsiz üyelik, sinema üyeliği ve premium üyelik olmak üzere üç üyelik modelini destekleyen Digiturk Play’e abonesi olarak yurt dışında canlı tv ve maç izleyememekten şikayetçi iseniz Digiturk Play Yurtdışı uygulamasını indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Digiturk Play

    Digiturk Play ile dilediğinizi dilediğiniz yerde izleyin.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • PS4 Remote Play

    PS4 Remote Play, Windows PC kullanıcıları için indirilmeye sunulmuş PlayStation oyunlarını bilgisayarda oynama programı.
  • Google Play Games

    Google Play Games, Android oyunları klavye ile oynamanızı sağlayan ücretsiz bir program. Mobil oyunları bilgisayarda oynamak için BlueStacks'e sorunsuz alternatif.
  • EA Play

    EA Play üyeliği ile Electronics Arts oyunlarını indirimli satın alıp ucuza oynayabilir, yeni çıkan oyunları 10 saate kadar ücretsiz oynayabilirsiniz.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • GMusic

    GMusic ile Google Play Müzik arşivinizdeki şarkıları dinleyebilir, albüm ve şarkıcı önerileri sayesinde yeni sesler keşfedebilirsiniz.