DİJİTAL Şirketim Basic

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,189 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Muhasebesini şirket dışında tutanlar için ideal bir çözüm.

Üreticiden:Muhasebesini şirket dışında tutanlar için ideal bir çözüm. Cari takibi, Stok Takibi, Fatura Takibi ve Çek Takibi yapabilen bir programdır. Programda Zarf, Barkod ve Not etiketleri basabilirsiniz. Programda tanımlayacağınız gün sayısı içinde yapılacak ödemeler, yapılacak tahsilatlar ve hatırlatıcıya koyduğunuz diğer notlar gözünüzün önünde olacak.
rn Dijital Şirketim'e giriş yaptığınızda karşınıza çıkacak ana ekranlar bu şekilde olacaktır. Yan tarafta görülen "Hatırlatıcı" tarihi yaklaşan çeklerinize, faturalarınıze vs. kolay erişim için size yardımcı olur.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sav Şirketim Ön Muhasebe Programı

    Sav Şirketim Ön Muhasebe Programı, Sav yazilim şirketinin hazırlamış olduğu tüm modülleri içerisinde barındıran oldukça gelişmiş bir ön muhasebe programıdır.
  • Dijital Veresiye Defteri

    Dijital Veresiye Defteri programı sayesinde müşterilerinizin satış kayıtlarını çok daha kolay bir şekilde tutabiliyorsunuz.
  • Visual Basic Runtime 5

    Visual Basic 5.0 ile yapilan bazi programlarin Windows isletim sisteminde çalismasi için bazi dosyalara ihtiyaci vardir. Bu program iste bu programlarin çalismasi için gerekli olan dosyalari içerir.
  • Visual Basic Runtime 6

    Visual Basic 6.0 ile yapilan bazi programlarin Windows isletim sisteminde çalismasi için bazi dosyalara ihtiyaci vardir. Bu program iste bu programlarin çalismasi için gerekli olan dosyalari içerir.
  • API-Guide 3.7

    API-Guide , Müjde visual basic programcıları...
  • Basic YouTube Downloader

    Basic YouTube Downloader ile YouTube videolarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • 1TÇ:Ticaret Yönetimi Genel Muhasebe

    1TÇ:Ticaret Yönetimi Genel Muhasebe adlı program ile ön muhasebe ve genel muhasebe işlemlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Aymet Ticari Muhasebe

    Aymet Ticari Muhasebe, firmanızın yada işletmenizin ticari muhasebe işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay ve hızlı bir muhasebe yazılımı.