Diner Dash

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26,712 TOPLAM İNDİRME

Masasının başında bir sürü dosya içinde boğulmakta olan kahramanımız Flo'nun işinden kovulunca yolda aklına müthiş bir fikir gelir. Kahramanımız kendi 5 yıldızlı restorant zincirini kuracaktır.

Not: Bu oyunun indirme bağlantısı Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif oyunlar için aksiyon oyunları kategorisine göz atabilirsiniz.

Masasının başında bir sürü dosya içinde boğulmakta olan kahramanımız Flo'nun işinden kovulunca yolda aklına müthiş bir fikir gelir. Kahramanımız kendi 5 yıldızlı restorant zincirini kuracaktır.

Bizim için oyun işte bu aşamadan sonra başlıyor. Flo'ya hayalindeki restoranta sahip olabilmesi için yardım ediyoruz. Tabiki bu hem onun, hem de bizim için kolay olmuyor. Herşeye 0'dan başlıyor ve ilk olarak satın aldığımız köhne bir mekanla işe başlıyoruz. Oyunda amacımız gelen müşterileri elimizden geldiğince memnun etmek ve mümkün olduğunca çok para kazanarak restorantımızı geliştirmek. Oyunda gelen müşterilerin siparişlerini alıyor, yemek hazırlandıktan sonra servis yapıyor ve en son olarak da hesabı alıp masayı temizliyoruz. Ama dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bunları yaparken geç kalırsak müşterilerimiz kızıp restorantımızı terk edebiliyor ve tabii bu da bizim epeyce para kaybetmemize neden oluyor.

Oyunda oynanış gayet basit. Fareyle oynadığımız oyunda para kazandıkça işimizi kolaylaştıran bir çok yeni alet satın alıyoruz; yeni masalar, hızlı servis yapmamızı sağlayan ayakkabılar, müşterileri eğlendirmek için içecek makinaları, bekleyen müşterileri mutlu etmek için makineler gibi... Eğer siz de iş hayatının o dosyalarla dolu saatlerinden sıkıldıysanız; biraz keyifli vakit geçirmek, insanın isterse herşeyi başarabileceğini bir oyunun içinde de olsa görmek istiyorsanız bu oyun tam size göre...

Oyunun Özellikleri :

  • 40'dan fazla bölüm ve 5 değişik restorant seçeneği (restorantlar oyunda ilerledikçe açılıyor)
  • 5 farklı müşteri tipi
  • 2 değişik oyun tipi (kariyer ve sınırsız oyun)
  • Eğlenceli flash animasyonlar, sesler ve grafikler
  • Otomatik kayıt ve en iyiler listesi

Oyundaki bazı müşteri tipleri ve özellikleri :

1- Genç kızlar : Çabuk sipariş verip yemeklerini hızlı yerler
2- Centilmen beyler : Siparişlerini geç verip yemeklerini yavaş yerler
3- Çalışan bayanlar : Çok sinirlidirler, servisteki en ufak aksamada kızarlar ve çok kısa bir sürede sinirlenip restorantı terk edebilirler
4- Genç erkekler : Genç kızlar gibi çabuk sipariş verip çabuk yerler, ama onlardan daha acelecilerdir
5- Eleştirmen : Tahmin edeceğiniz gibi aksama gibi durumlarda direkt puanınızı kırarlar fakat çok aceleci değildirler


Oyunu oynayabilmek için gerekli sistem gereksinimleri:

  • İşlemci : Pentium 3 600 Mhz
  • Hafıza : 128 Mb 
  • Boş sürücü alanı : 12 Mb
Barış YANIK

Diner Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
495 TOPLAM İNDİRME

Diner Dash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı bir restoran işletme oyunu.

Diner Dash, Flo'nun ufak restoranını ona yardım ederek 5 yıldızlı restoran zincirine çevirmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android uygulaması. Uygulamanın ayrıca masaüstü bilgisayar ve iOS uygulamaları da mevcut. Toplamda 20 milyonu aşan indirilme rakamına ulaşan oyun gerçekten eğlenceli ve keyif verici.

Ufak bir restoranda birbirinden farklı müşterilere hizmet ederek para kazanıyorsunuz. Müşterilerinizi memnun ederseniz bahsiş alabilirsiniz.

Vampirler, yemek eleştirmenleri, gençler ve sabırsız müşteriler gibi eğlenceli ve farklı müşterilerin her birinin istekleri farklı yönde.

Oyunda yapmanız gerekenler:

  • Genç müşterilere hızlı servis yapıp yemek sonrası masalarını hızlı temizleyerek büyük bahsişler alabilirsiniz.
  • Sabırsız müşterilerinizi sakinleştirerek hesabı ödemeden kalkıp gitmelerine engel olmalısınız.

Oyun içi mağazadan geliştirici ve güçlendiriciler alarak restoranınızın daha hızlı büyümesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca oyunun ücretsiz sürümünü denedikten sonra, tam sürümünü satın alırsanız 5 farklı temalı restoran ve özel dizayn edilmiş yeni restoranlar eklenmektedir. Tam sürümüyle birlikte gelenler arasında birçok eğlenceli yeni seviye de bulunuyor. Her seviyede restoranınıza gelen müşteri türleri ve sayıları farklı zorluk derecelerinde.

Bu Android uygulamasının ücretsiz sürümünü indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yeni versiyonu ile birlikte tamamen değiştirilerek geliştirilen oyuna bölüm sistemi getirildi. 150'den fazla bölümü geçmek için müşterilerinizin siparişlerini zamanında ve istedikleri şekilde götürüp onları memnun etmeniz gerekiyor.

Barış YANIK

Diner Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
739 TOPLAM İNDİRME
43.7 MB DOSYA BOYUTU

Diner Dash, oyunun kahramanı Flo'ya yardım ederek ufak lokantanızı büyütmeye çalışacağınız güzel bir iOS restoran işletme oyunudur.

Diner Dash, iPhone ve iPad için üretilen uygulamalar arasında en çok indirilenler listesinde yer alan başarılı bir restoran işletme oyunu.

Oyunun kahramanı Flo'ya yardım ederek, ufak bir lokanta ile başlıyacağınız oyunda 5 yıldızlı restoranlar zinciri kurabilirsiniz. Oynaması oldukça zevkli ve eğlenceli oyunun ücretsiz deneme sürümünü indirerek oyuna hemen başlayabilirsiniz.

Oyunda yapmanız gerekenler:

  • Genç müşterilere hızlı servis yapıp yemek sonrası masalarını hızlı temizleyerek büyük bahsişler alabilirsiniz.
  • Sabırsız müşterilerinizi sakinleştirerek hesabı ödemeden kalkıp gitmelerine engel olmalısınız.

Müşterileriniz arasında yemek eleştirmenleri, vampirler, gençler, sabırsızlar vb. bulunuyor. Hepsinin istekleri farklı yönde olduğu için onları mutlu etmeye çalışarak restoranınızı büyültebilirsiniz.

Oyun içinde mağazadan satın alabileceğiniz ekstra güçlendirmeler ve geliştirmeler sayesinde restoranınızın büyüme hızını artırabilirsiniz. Oyunun tam sürümünü aldığınızda 5 farklı restoran teması ve mükemmel tasarlanmış yeni restoranlar oyununuza ekleniyor. Ayrıca tam sürümüyle birlikte bir çok yeni seviye açılıyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Island Dash

    Island Dash açık dünya tabanlı, kısa süren bir hayatta kalma oyunudur
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • Ronin: Two Souls

    Ronin: Two Souls, oyuncuların Samuray olarak bulunduğu Türk yapımı aksiyon rpg oyunu. Ronin: Two Souls, Steam'de!
  • Clockwork Revolution

    Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.
  • Immortals Fenyx Rising

    Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Immortals Fenyx Rising gizemli bir dünyayı karşımıza çıkardı.