Dino Rush Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir yarış oyunu

Dino Rush Race, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil yarış oyunu olarak dikkat çekiyor. Rakiplerinizin üstesinden gelmeniz gelmeniz gereken oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil yarış oyunu olan Dino Rush Race, renkli grafikleri ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkıyor. Hızlı ve güçlü olmanız gereken oyunda dinazorları kontrol ediyorsunuz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm rakiplerinizi yok etmelisiniz. Kendi bölümlerinizi de tasarlayabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümleri tamamlamak için mücadele ettiğiniz oyunda özel güçlerinizi de kullanabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Dino Rush Race sizleri bekliyor.

Dino Rush Race oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dino Rush Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
305 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir yarış oyunu

Dino Rush Race, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Harika deneyim sunan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Renkli grafikleri ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken Dino Rush Race, rakiplerinizin üstesinden gelmeniz gelmeniz gereken bir oyundur. Hızlı ve güçlü olmanız gereken oyunda dinazorları kontrol ediyorsunuz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm rakiplerinizi yok etmelisiniz. Ayrıca yolunuza çıkan meyveleri de toplamanız gereken oyunda yüksek puanlara ulaşabiliyorsunuz. Kendi bölümlerinizi de tasarlayabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümleri tamamlamak için mücadele ettiğiniz oyunda özel güçlerinizi de kullanabiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Dino Rush Race sizleri bekliyor.

Dino Rush Race oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balls Race

    Hızlı tempolu top yarış oyunu
  • Flippy Race

    Ketchapp'ın yeni oyununda jetski ile yarışlara giriyoruz.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Om Nom: Roll Race

    Om Nom: Roll Race Android Google Play'de! Kıyasayı yarış; Yuvarlanarak platformdaki tüm şekerleri yiyin.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.