Direnç Ölçer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
459 TOPLAM İNDİRME

Elektronik devrelerde kullanılan dirençlerin değerlerini kolay bir şekilde hesaplayabilirsiniz.

Elektronik devrelerde kullanılan dirençleri, Android cihazlarınız üzerinden daha kolay bir şekilde hesaplamanızda yardımcı olan Direnç Ölçer uygulamasıyla, dirençteki renkleri seçmeniz yeterli oluyor.

Devredeki akımı azaltmak amacıyla kullanılan dirençlerin hesaplanması bazen uğraştırıcı bir hal alabiliyor. Renk kodlarını sırasıyla yazarak, karşılığındaki oranlarla hesaplamalar yapmak derken sıkıcı bir hale gelen bu işi sizin yerinize yapan Direnç Ölçer uygulamasıyla tanışın.  Reklamsız olarak sunulan ve internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz uygulamada 4 ve 5 renkli dirençleri hesaplayabiliyorsunuz.

Dirençleri hesaplamak için yapmanız gereken tek şey; ilgili alanlardaki renkleri elinizdeki dirence uygun şekilde sıralamak. Hesapla butonuna bastığınızda karşınıza sonuç ve hata payı çıkacaktır. Böylece ihtiyacınız olan sayıyı hesaplamalarınızda kullanabilirsiniz. Görsellikten ziyade daha çok kullanılabilirliğe önem verilen uygulamanın, bir sonraki sürümlerinde daha da iyileştirileceğini düşünüyorum. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tasarruf Ölçer

    Tasarruf Ölçer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca emeklilik hesaplama işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Rakım Ölçer

    Android telefonunuzu kullanarak bulunduğunuz yerin yükseklik bilgilerine ulaşmak için Rakım Ölçer uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • İller Arası Mesafe Ölçer

    Android telefonunuzu kullanarak kolayca şehirler arası mesafeleri bu uygulama yardımıyla öğrenebilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.