Disco Pet Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Ev hayvanlarınızı istediğiniz gibi giydirerek disco müzikleriyle dans pistinde yarıştığınız ücretsiz bir mobil oyun.

Dans etme ve ritim oyunları hoşunuza gidiyorsa mobil cihazlara çıkan yeni sevimli bir oyun olan Disco Pet Revolution es geçmemeniz gereken bir örnek. Kedi, ayı, kunduz, tavşan, maymun ve köpek gibi hayvanlar arasından seçim yaptıktan sonra bu karakterinizi de tamamen kişiselleştirebiliyorsunuz. Hayvanın kürk renklerini kendi zevkinize göre seçtikten sonra kafasından ayaklarına kadar üstüne dilediğiniz kıyafetleri giydirerek bir dansçı için gerekli cool görünümü elde edebiliyorsunuz.

Disco Pet Revolution, hazılamış olduğunuz karakterinizi disco müziklerinde maceraya sokuyor. Burada amacınız ekran içerisinde beliren renkli butonları doğru zamanlama ile tıklayıp dans koreografisinde karakterinizin başarılı bir performans sergilemesini sağlamak. Bazen ekranın rastgele yerlerinde beliren bu butonlar kimi zaman da ekranın bir kısmında Guitar Hero benzeri bir akış ritmiyle birlikte geliyor. Amaç Angry Birds oyunlarında olduğu gibi bölümleri olabildiğince 3 yıldızla geçebilmek.

Android telefon veya tablet kullanmanız hiçbir durumu değiştirmiyor. Her iki cihaz türünde de Disco Pet Revolution akıcı bir şekilde çalışıyor ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Alper Çetiner

Disco Pet Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Ev hayvanlarınızı istediğiniz gibi giydirerek disco müzikleriyle dans pistinde yarıştığınız ücretsiz bir mobil oyun.

Mobil cihazlarınızda dans etme ve ritim oyunları olsun istiyorsanız iOS için tasarlanmış bir oyun olan Disco Pet Revolution ilginizi çekecektir. Bu oyun son derece sevimli olmasıyla dikkat çekiyor. Kedi, ayı, kunduz, tavşan, maymun ve köpek gibi hayvanlar içerisinden gönlünüzün telini çalan sevimli bir karakteri seçtikten sonra öncelikle tüm renklerini değiştirebiliyorsunuz. Ardından tepeden tırnağa farklı giyim tarzlarıyla kişiselleştirebildiğiniz karakterinizi dans öncesi gerekli havaya sokabiliyorsunuz.

Bir disco macerası olarak da adlandıracağımız Disco Pet Revolution, ekran içerisinde yer alan butonları doğru zamanlama içerisinsinde tıklamanızla birlikte koreografiyi yakalayıp karakterinizin dans performanısını etkilediğiniz bir oyun. Kimi zaman bu butonlar ekranda rastgele noktalarda belirirken Guitar Hero tarzı bir ritim akışının olduğu oyun modları da mevcut. Angry Birds oyunlarından alışık olduğunuz gibi burada da her bölümden 3 yıldız ile ayrılmak esas amaç.

iPhone ve iPad kullanıcılarının keyifli bir şekilde oynayabilecekleri bu oyun tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor ama cihazınızda bulunan uygulamaların birçoğunun aksine sıkça reklam ekranlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disco Dave

    Disco Dave mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dans oyunudur
  • The Walking Pet

    The Walking Pet, Android için tasarlanmış, Ketchapp imzalı bir beceri oyunu.
  • Pug - My Virtual Pet Dog

    Pug - My Virtual Pet Dog oyununda kendi karakterinizi seçip onu büyütebilirsiniz.
  • Revolution

    Revolution, el becerilerine dayalı bir mobil oyun ve oyunseverleri adeta ekrana kilitliyor.
  • Baby Pet Clinic Vet Doctor

    Baby Pet Clinic Vet Doctor, sahipleri tarafından muayene edilmek için getirilen evcil hayvanları konu alan bir eğlence oyunudur.
  • Disco Ant

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Fight Club Revolution Group 2

    Fight Club Revolution Group 2, farklı karakterler barındıran ve derin kişiselleştirme seçenekleri bulunan Android için geliştirilmiş bir dövüş oyunudur.
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.