Discovery VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Discovery VR, en çok izlenen belgesel kanallarından Discovery Channel'ın sanal gerçeklik uygulaması.

Discovery VR, dünya genelinde en çok izlenen belgesel kanallarından Discovery Channel’ın yayınlarını sanal gerçeklik gözlüğüyle izlemenize imkan tanıyan resmi mobil uygulama.

iPhone’unuza ücretsiz indirip Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğüyle Gold Rush, Survivorman ve MythBusters gibi Discovery Channel’ın beğenilen yayınlarını vr desteğiyle izleyebilmenin yanı sıra su altında köpekbalıklarıyla tehlikeli oyunlar oynayabildiğiniz sanal gerçeklik uygulamasını iPad’inizde klasik olarak favori programlarınızı izlemek için kullanmanız mümkün.

Dağa tırmanma, sörf yapma, en tehlikeli su canlılarından köpekbalıklarının karşısında durabilme, kaykay ve daha pek çok aktiviteyi yerinizden yapmanıza izin veren sanal gerçeklik uygulaması Discovery VR, ara güncellemelerle içeriğini daha da zenginleştiriyor.

Erkan Calp

Discovery VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Discovery VR, popüler belgesel kanalı Discovery Channel'ın sanal gerçeklik uygulaması.

Discovery VR, en çok izlenen belgesel kanalları arasında yer alan Discovery Channel’ın iPhone kullanıcılarına sunduğu sanal gerçeklik uygulaması. Gold Rush, Survivorman, MythBusters gibi kanalın öne çıkan programlarını takip ediyorsanız izlemek yerine o yerde bulunmanıza imkan tanıyan vr uygulamasını kesinlikle indirip deneyimlemelisiniz.

Discovery Channel’ın sevilen yayınlarının sanal gerçeklik desteğiyle sunulduğu uygulamanın içeriklerini Google Cardboard gibi vr gözlüklerle tüketmeniz gerekiyor. Dağ bisikleti, sörf, kayak gibi aktiviteleri sanki ordaymışçasına yapabilmenin yanı sıra su altının büyülü ve tehlikelerle dolu dünyasına kendinizi bırakarak eğlenebiliyorsunuz. Eğlence demişken farklı yönlerden üzerinize doğru gelen köpekbalıklarını ehlileştirmeye çalıştığınız bir oyun da uygulamanın içerisine dahil edilmiş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Netflix VR

    Netflix VR ile dizileri ve filmleri sanal gerçeklik dünyası farkıyla seyredebilirsiniz.
  • YouTube VR

    YouTube VR, sanal gerçeklik videoları izleyebileceğiniz ücretsiz Android uygulaması.
  • Coastiality VR

    Coastiality VR, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sanal gerçeklik uygulamasıdır.
  • BBC Earth: Life in VR

    BBC Earth: Life in VR uygulaması ile sualtı dünyasını keşfedin.
  • Google Sprayscape

    Google Sprayscape, 360 derece alanda fotoğraflar çekmenize izin veren vr kamera uygulaması.
  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Discovery

    Discovery farklı yapılar inşa etmenizi mümkün kılan bir sandbox oyunu
  • Discovery Card Quest

    Evreni keşfetmeye hazır mısınız?