Disney Magic Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
6,836 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Disney Magic Kingdoms, tüm Disney karakterlerinin yer aldığı animasyon macera oyunu.

Disney Magic Kingdoms, çizgi filmlerden tanıdığımız karakterlerle oynama fırsatı sunan animasyon macera oyunu olarak tüm platformlarda yerini almış bir Gameloft yapımı. Windows telefon ve tablette ücretsiz indirilebilir olan ve Türkçe oynanabilen oyunda sevimli fare Mickey bizleri Disney parklarına davet ediyor.

Disney parklarında bulunma amacımız kötü büyücü Malefiz’in kara büyüsünün yayılmasını engellemek. Baş büyücünün başının yanı sıra Pete, Gothel, Anne, Zurg ve daha pek çok kötüyle mücadel ettiğimiz oyunda Mickey olarak tek başımıza bulunmuyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte büyücümüzün direktifleri doğrultusunda krallğı kurtarmak adına uğraş veriyoruz.

Görsel açıdan mobil oyun olduğunu unutturacak kadar başarılı diyebileceğim oyunda çevre ve karakter modellemeleri, animasyonları da son derece kaliteli, üzerinde çalışıldığı belli. Disney parkını zaten anlatmaya gerek yok; her yer ışıl ışıl ve filmlerden esinlenerek hazırladığından oyunun yapımcının not düştüğü kadar şaşırtıcı. Hem mobil hem de tablette çocuğunuz, küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyunlardan biri diyebilirim.

Erkan Calp

Disney Magic Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
712 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Disney Magic Kingdoms, Gameloft'un tüm Disney karakterlerini dahil ettiği yeni mobil oyunu.

Disney Magic Kingdoms, Gameloft’un imzasını taşımasıyla mobil platformda öne çıkan macera türünde animasyonlarla zenginleştirilmiş her yaştan kişinin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir yapım.

Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz yeni Disney oyununda Disney karakterlerinin yaşadığı rüya bir dünyaya giriş yapıyoruz. Sevimli fare Mickey’nin davet etmesiyle Disney parklarına adımımızı atıyoruz. Bulunma amacımız Malefiz adında bir büyücünün kara büyüyle sadece iyilerin yaşadığı kötülüğün hiç olmadığı bu rüya parkı bambaşka bir yer haline getirmesi sonucunda Mickey ve arkadaşlarına yardımcı olarak kara büyüyü ortadan kaldırmak. Parkın etrafını saran kargalar, bulutlar ve daha nice kötü şeyi yok etmek için büyücümüzden yardım alıyoruz. Onun direktifleri doğrultusunda kara büyünün etkisini yavaş yavaş azaltıyoruz.

Karakter animasyonlarının dikkat çektiği oyunda başta Mickey’i görsek te Disney çizgi filmlerinden tanıdığımız birçok karakter oyuna dahil edilmiş ve ilerledikçe yeni bir karakterle tanışıyor, yardımını alıyoruz.

Erkan Calp

Disney Magic Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Disney Magic Kingdoms, Disney parkında geçen animasyonlarla zenginleştirilmiş macera oyunu.

Disney Magic Kingdoms, tüm Disney karakterlerini bir arada gördüğümüz macera oyunu. Popüler mobil oyunların arkasındaki isim Gameloft tarafından ücretsiz olarak sunulan ve Türkçe dil desteğiyle gelen oyunda Disney parkını saran kara büyüyü durdurmaya çalışıyoruz.

iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilebilen Disney oyununda görseller özellikle de karakterler on numara beş yıldız diyebilirim. Çizgi filmlerden gördüğümüz sevimli karakterlerin tümü oyuna dahil edilmiş ve hareketleriyle bizi oyun içerisine çekiyorlar.

Disney parkında bulunma amacımızı gösteren kısa bir girişin ardından Mickey’nin davetiyle kara büyünün etkisini sürdürdüğü parka giriş yapıyoruz. Kara büyüyü yok edip krallığı kurtarmak için kötülere karşı koymamızda baş büyücümüz ve arkadaşlarımızdan yardım alıyoruz. Sıklıkla çıkan diyaloglarda ne yapmamız gerektiği zaten söyleniyor.

Malefiz başta olmak üzere Pete, Gothel Anne ve Zurg gibi kötülerin karşısında durmak elbette kolay olmuyor. Uzun süreli oynanış hakim. Ortam ve karakterler profesyonelce hazırlandığından vaktin nasıl geçtiğini unutuyorsunuz.

Erkan Calp

Disney Magic Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Disney Magic Kingdoms, Disney karakterleriyle kötülüğü durdurmaya çalıştığınız bir macera oyunu.

Disney Magic Kingdoms, hem görsel hem de oynanış açısından üst seviye mobil oyunlarla karşımıza çıkan Gameloft’un son oyunu ve Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Disney çizgi filmlerinden tanıdığımız karakterlerin dahil edildiği oyunda Disney parklarına yayılan kara büyünün etkisini kesmeye çalışıyoruz.

Malefiz’in kara büyüyle krallığın tüm güçlü büyülerini yok etmesiyle başlayan hikayede başta Mickey olmak üzere neredeyse tüm Disney karakterlerinin yaşadığı sihirlerle dolu Disney parklarında kara büyü fazlasıyla yayılmadan durdurmak için uğraş veriyoruz. Büyücülerimizin ve her daim yanımızda olan arkadaşlarımızın da yardımını alarak kötülüğün egemen olmasını engelliyoruz. Cıvıl cıvıl, iyiliğin hüküm sürdüğü cennet parkını büyünün tesirinden korumak tabii ki de kolay olmuyor. Baş kötü Malefiz’in yanı sıra Pete, Gothel, Anne ve Zurg gibi kötülere de karşı koymamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Destiny of Ancient Kingdoms

    Destiny of Ancient Kingdoms bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning

    Kingdoms of Amalur: Reckoning ile rol yapma oyunu tarzında fantastik bir dünyanın kapıları ardına kadar oyun severlere açılıyor.
  • Magic Rampage

    2022'nin beklenen oyunları arasında yer alan Magic Rampage nihayet lansmana çıktı.
  • Magic Barrage

    Magic Barrage ücretsiz olarak oynayabileceğiniz fantastik bir rol yapma oyunudur
  • Descendants

    Descendants, Disney yapımı hit film Descendants'dan esinlenerek hazırlanmış eğlenceli bir oyun.
  • Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Demo

    Sinemaları kasıp kavuran Karayip Korsanları serisinin son bölümü Dünyanın Sonu henüz sinemalara girmişken Disney Interactive Studio's oyun severlere güzel haberi verdi. Yükleyeceğiniz bu demo ile oyunu tanımış olacaksınız. Demo sürümde
  • Nemo's Reef

    Nemo's Reef, Disney'in meşhur animasyon filmi Kayıp Balık Nemo'nun sevilen karakterleri ile oynadığınız eğlenceli bir su altı macerası oyunu.
  • Frozen Match

    Frozen Match, Disney'in Frozen filmindeki karakterleri içeren bir eş bulma oyunu.