DJ Studio 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,210 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

DJ Studio 5, DJ'lerin kullanabileceği ücretisz ve güçlü bir Android sanal turntable uygulaması.

DJ Studio 5, zamanla kendini sürekli geliştirerek 5. versiyona kadar ilerleyen ve oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan bir Android mixer uygulaması.

DJ'lere yönelik geliştirilen bu uygulama sayesinde kendi mix ve remix'lerinizi yaparak zamanla kendinizi geliştirerek çok iyi bir DJ olabilirsiniz. Çalışmalarınızı mobil ortama taşıma fırsatı sunan uygulama sunmuş olduğu geniş çaplı özellikleri ile birlikte ihtiyacınız olan tüm araçları size veriyor.

2 sanal turntable bulunan uygulama kendi DJ masanızı düzenleyerek size özel şekilde görünmesini ayarlama imkanı veriyor.

Verilerinizi almayan, gereksiz reklamlar göstermeyen ve sürekli kullanıcıları rahatsız etmeyen ücretsiz bir uygulama olan DJ Studio 5 sayesinde kendi müziklerinizi oluşturup çalarak, dilerseniz arkadaşlarınız ile de paylaşabiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletlerinizde bulunan MP3 müziklerinize de erişim imkanı bulunan uygulama sayesinde müzikler arasında filtreleme yaparak arama yapabiliyorsunuz.

Çaldığınız parçaları canlı olarak kaydedebileceğiniz DJ Studio 5 uygulamasının yazılmayacak kadar çok fazla özelliği bulunuyor. Ücretsiz olarak hemen indirip mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DJ Studio 3

    Şarkıları programa yükleyin ve profesyonel bir DJ gibi ister scratch atın, ister loop alın isterseniz şarkılar arasında geçişler yapın.
  • Cross DJ

    Cross DJ, Android akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz profesyonel bir DJ uygulamasıdır.
  • Cross DJ Free

    Cross DJ Free ile kendi ses dosyalarınızı oluşturabilir ve mükemmel parçalar kompoze edebilirsiniz.
  • edjing

    edjing, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ödüllü ve ücretsiz bir dijital DJ uygulamasıdır.
  • Party Mixer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir DJ uygulamasıdır.
  • Koreantürk Radyo

    Koreantürk Radyo, Kore'de popüler olan pop şarkılarını dinlemek, Koreantürk radyosunu canlı takip edebilmek ve DJ performanslarını kaçırmamak için kullanabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir radyo uygulaması.
  • Spreaker Studio

    Spreaker Studio uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızdan podcast ve radyo yayınları gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • MIXMSTR - DJ Game

    Gecenin kahramanı ol.