DMD Panorama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

DMD Panorama, Android cihazların kamera uygulamalarındaki panoramik çekim modundan çok daha fazlasını sunuyor.

DMD Panorama, panoramik fotoğraf çekimi yapma işlemini oldukça basitleştiren bir Android uygulaması olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama ile cihazın ön kamerasını kullanarak panoramik özçekimlere imza atabilir ve arka kamera moduna geçerek harika doğa manzaralarını yakalayabilirsiniz. Seçim sizin.

Android telefonlarımızın kamera uygulamasında panoramik çekim modu bulunsa da bunlar ya pratik kullanım için ideal olmuyor ya da düzenleme seçenekleri sunmuyor. Siz de panoramik fotoğraf çekmeyi seven kullanıcı olarak bu durumdan şikayetçi iseniz DMD Panorama uygulamasını denemenizi tavsiye ederim.

Herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmış arayüzle gelen ve kullanımı oldukça kolay olan panoramik çekim uygulamasının en büyük özelliği 4K çözünürlük desteği sunması. Eğer yüksek seviye bir Android cihaza sahipseniz kaliteden ödün vermeden göz kamaştırıcı panoramik kareler elde edebiliyorsunuz. Dilerseniz çekimlerinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Cihazın hem ön hem de arka kamerasını kullanabilen DMD Panorama uygulamasının diğer bir beğendiğim ve de benzer uygulamalarda olmayan yanı embed (yerleştirme) seçeneği oldu. Embed kodunuzu alıp panoramik fotoğraflarınızı doğrudan web sitenize yerleştirebiliyorsunuz.

Panoramik fotoğraflarınızı detaylı olarak düzenleyebileceğiniz uygulamanın ücretli sürümüne terfi ederseniz fotoğraflarınızı hafıza kartınıza aktarabiliyor, hdr modunda çekimler yapabiliyorsunuz. Tabii ki reklamlardan da kurtulmuş oluyorsunuz.

Erkan Calp

DMD Panorama

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,815 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Panaromik fotoğraf çekmek, 360 derecelik fotoğrafta görüntülerin birbiri üzerine binmemesini otomatik olarak sağlayan ve bunuarkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak veren iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilmiş fotoğraf uygulamasıdır

Dermander Panorama uygulaması, hızlı bir şekilde ve sınırsız sayıda (360 derece) fotoğrafı, üstüste geçme olmaksızın panaromik hale gitirmenize yardımcı olmakta. 2.2 milyonluk indirme sayısı ile şimdiden popüler bir uygulama haline gelmiş durumda. Otomatik olarak mobil cihazınızın kamerası ve ekrandaki yönergeler sayesinde hatasız çekime başlayabilirsiniz. Fotoğrafları bir dizi halinde çekmeniz ve üst üste gelmemesi için ekrana yerleştirilmiş iki adet aralık arasında işlem otomatik olarak gerçekleşmekte. Siz sadece başla ve bitir tuşlarına basmanız yeterli.

Genel Özellikleri:

  • Full360 derece fotoğraf çekimi.
  • Albüm hazırlama ve HTML5 - Flash desteği ile bu birleştirilmiş fotoğrafları izleyebilme ve paylaşma.
  • GPS ile çekilen mekanın koordinat bilgilerini panaromik fotoğrafla beraber ilişkilendirme.
  • iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4. jenerasyon), iPad 2 Wi-Fi ve iPad 2 Wi-Fi + 3G uyumlu.
  • Apple iOS 4.0 ve üzeri sürümleri destekler.
  • iPhone 4S modeli için daha yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekebilme imkanı.

 CNT Ofisini panaromik olarak gezmek isterseniz tıklayın.

Tuna Aras

DMD Panorama

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

DMD Panorama, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz alternatif bir panorama uygulaması.

DMD Panorama, Windows Phone telefonunuzla zahmetsizce 360 derece panoramik fotoğraflar çekebileceğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu bir uygulama. Cihazın ön ve arka çekim yapmayı destekleyen panorama uygulamasında başkalarının çektikleri harika fotoğrafları da görme şansına sahipsiniz.

Microsoft’un Lumia kullanıcıları için özel hazırladığı panorama uygulaması mevcut ve de gayet başarılı ancak tüm Windows Phone’lu cihazlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmadığından biraz sıkıntılı. Bu noktada önerebileceğim DMD Panorama uygulaması Lumia Panorama kadar başarılı ve harika sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

Tamamen otomatik çekim yapma sistemi, hızlı işleme, yakınlaştırma, otomatik oynatma özellikleri ile dikkat çeken DMD Panorama’nın kullanımı da oldukça basit. Cihazınızı yatay konumda tutuyor ve ekranın herhangi bir noktasına dokunarak çekime başlıyorsunuz. Çekim esnasında cihazınızı sol veya sağa (yukarıdan aşağı çekimi desteklemiyor.) döndürüyorsunuz. Üstteki iki şekil çember şeklini aldığında resim otomatik olarak çekiliyor. Çekimi görüntülemek için de ekrana tekrar dokunmanız veya cihazı yatay konuma çevirmeniz yeterli oluyor.

DMD Panorama ile çektiğiniz panoramik fotoğraflarınızı yerel galerinizden görüntüleyebiliyorsunuz. Web galerisinden herkese açık olarak paylaşılmış panoramik fotoğraflara da göz atmanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panorama 360

    Panorama 360, Android cihazlarınızda harika panoramalar çekebileceğiniz güzel bir kamera uygulamasıdır.
  • Photaf Panorama

    Photaf Panorama ile kolayca panoramik fotoğraflar çekebilirsiniz
  • Wondershare Panorama

    Wondershare Panorama ile kolayca panoramik fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.