Do!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

do, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Do, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Aa ile popüler olan minimalist, sade, basit fakat aynı anda çok zor olan oyun tarzına bir yenisi daha eklendi. Aa'nın yapımcıları tarafından geliştirilen ve focus adı verilen oyun serisinin 18. oyunu olan do'da diğerleri gibi noktalarla alakalı. Bu oyunda amacınız yukarıdan aşağıya doğru akan ve farklı renklere sahip olan noktalardan aynı renkte olanlarını birleştirmek. Fakat renkler birbirine çok yakın olduğu için o kadar da kolay olmuyor. Bunun için 60 saniyelik bir süreniz var ve bu süre sonunda ne kadar çok nokta birleştirirseniz o kadar çok puan alıyorsunuz. Zorlayıcı fakat eğlenceli bir oyun olan do'yu denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Do!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
45.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanan Do! uygulamasıyla ücretsiz olarak en kolay yoldan yapılacaklar listelerinizi tutabilirsiniz.

Do! uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının beğeneceklerine inandığım yapılacaklar listesi uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Benzer pek çok uygulamanın aksine çok sade ve basit bir yapıya sahip olan uygulama, böylece karmaşık işlevlere ihtiyaç duymayan ve listelerini en kolay yoldan oluşturmak isteyen kullanıcılar için yeterli bir araç haline geliyor.

Uygulamada listenizi eklediğiniz not defteri oldukça gerçekçi görünüyor ve çeşitli renk seçeneklerini kullanarak listelerinizdeki maddeleri ekleyebiliyorsunuz.Eklediğiniz maddeler sanki el yazınızla yazılmış gibi göründükleri için oldukça doğal bir şekilde notların okunması mümkün hale geliyor. Ayrıca sayfa çevirme işlemleri sırasında oynatılan sesler ve animasyonlar da bu doğallığı destekleyebilecek şekilde düzenlenmiş.

Yapılacaklar listelerinizi koruyabilmek için şifreler de ekleyebiliyor ve elinizdeki tüm listelerin arasında çeşitli filtreleme seçenekleri ile daha kolay bir şekilde dolaşabiliyorsunuz. Elbette yapılacaklar listelerine tarihler eklemek, etiketlemek ve font değişiklikleri yapmak da mümkün.

Bahsettiğimiz özelliklerin dışında çok fazla özellik olmadığı için geniş listeler ve detaylı notlar almak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olmayacağını söyleyebilirim. Uygulama içerisinde bulunan reklamları kaldırmak için kullanabileceğiniz satın alma seçenekleri de mevcut ancak ek özellikler kazandırmak için herhangi bir satın alma bulunmuyor.

Eğer sade, kullanışlı, hızlı ve basit bir yapılacaklar listesi uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Do it (Tomorrow)

    Do it (Tomorrow), bugün ve yarın yapılacak işleri hızlı bir şekilde kaydetmenizi ve listemenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Any.DO To Do List

    Popüler yapılacaklar listesi hazırlama ve içerdiği bir çok araç yardımıyla efsane olan Android uygulamasıdır.
  • Do

    Do uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm görev ve hatırlatıcı işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Do Not Crash

    Do Not Crash, çift şeritli yolda son hız sürmenizi isteyen zorlu araba yarışı oyunu.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.