Doctor Who: The Lonely Assassins

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

BBC Studios ve Maze Theory ortak yapımı tüyler ürperten macera oyunu: Doctor Who: The Lonely Assassins

Doctor Who: The Lonely Assassins, Sara is Missing ve SIMULACRA’nın ödüllü yaratıcıları tarafından geliştirilen, ilk kez ikonik hikaye Blink’de karşılaşılan Ağlayan Meleklerin korkutucu mirasına dayanan heyecan verici bulunan telefon gizemidir. Doctor Who: The Lonely Assassins, Steam’de!

Doctor Who: The Lonely Assassins İndir

Oyunun hikayesi şöyle; Londra’da terk edilmiş gibi görünen bir evde bir dizi uğursuz olayın esnasında birileri kaybolmuştur, o kişinin telefonunu bulursunuz. Telefon kendi kendini yok etmeye başlar, eski UNIT bilim insanı Petronella Osgood gizli ipuçlarını ortaya çıkarmak ve şifreleri bulmacaları çözmek için yardımınızı ister. Çok geç olmadan tüyler ürpertici kayboluşun ardındaki gerçeği çözmeniz gerekiyor. Ancak unutmayın; arkanızı dönmeyin, başka yere bakmayın ve gözünüzü kırpmayın!

  • Orijinal Doctor Who Hikayesi: İkonik bölüm Blink’in kaldığı yerden devam eden Ağlayan Melekler, bir kez daha dehşeti özgür bırakmak için geri döndü…
  • Yeni Nemesisi Yakalayın: Kötülükle daha önce hiç olmadığı gibi yüzleşin. Hiçbir telefon güvenli değildir!
  • Otantik Karakterler: Gizemli olayları araştırmak için Petronella Osgood (Ingrid Oliver) ile birlikte çalışın. Larry Nightingale olan Finlay Robertson ve Doktor’un sesi olan Jodie Whittaker’ın özel bir görünümü var.
  • Bulunan Telefon Gizemi: İpuçlarını ortaya çıkarmak, bulmacaları çözmek ve gerçeği ortaya çıkarmak için mesajlar, e-postalar, videolar, fotoğraflar ve daha fazlasını arayın.

 

Erkan Calp

Doctor Who: The Lonely Assassins

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

BBC ortak yapımı gerilim macera oyunu Doctor Who: The Lonely Assassins, Android Google Play'de!

Doctor Who: The Lonely Assassins, Maze Theory ve BBC Studios’un birlikte yaptığı macera oyunu. Mobil cihazlarda hikaye anlatımının sınırlarını zorlamasıyla tanınan ödüllü Malezyalı stüdyo Kaigan Games tarafından geliştirilen oyunda efsanevi Doctor Who’nun Blink bölümünde yer alan ikonik ıssız ev Wester Drumlins’te gerçekleşen uğursuz olayları açığa çıkaracak bulunan telefonun gizemini ortaya çıkaracak ve deşifre edeceksiniz. Doctor Who evrenini genişleten yeni oyun Doctor Who: The Lonely Assassins, Google Play’den Android telefonlara indirilebilir!

Doctor Who: The Lonely Assassins Android İndir

Biri kayıp ve tehditkar yeni bir düşman ortaya çıktı. Gerçeğe giderek yaklaştıkça Petronella Osgood ve diğer klasik karakterlerle birlikte olacaksınız. Tek bir kural var; Arkanızı dönmeyin, başka bir yere bakmayın ve gözünüzü kırpmayın!

  • Orijinal Doctor Who Öyküsü: Hafızalara kazınan bölüm Blink’in kaldığı yerden devam eden Weeping Angels geri döndü..
  • Yeni Nemesisi Taşa Döndürün: Daha önce hiç olmadığı gibi kötülükle yüz yüze geleceksiniz. Hiçbir telefon güvenli değildir!
  • Özgün Karakterler: Ingrid Oliver tarafından oynanan Petronella Osgood ile birlikte gizemli olayları araştırın. Finlay Robertson Larry Nightingale olarak bulunuyor ve Doctor’ın sesi Jodie Whittaker özel bir görünüme sahip.
  • Bulunan Telefon Gizemi: Mesajlar, e-postalar, videolar, fotoğraflar… ipuçlarını ortaya çıkarmak, bulmacaları çözmek ve gerçeği ortaya çıkarmak için her şeye bakın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Dark Pictures Anthology - Man of Medan

    The Dark Pictures Anthology - Man of Medan (PC İndir): Sinematik korku oyunu
  • Deliver Us The Moon

    Deliver Us The Moon ile Ay’ı keşfediyoruz. Ay’da geçen bir macera oyunu arıyorsanız Deliver Us The Moon tam size göre.
  • The First Berserker: Khazan

    The First Berserker: Khazan ile karanlık bir dünyaya adım atın.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Planet Crafter

    The Planet Crafter, uzay temalı hayatta kalma oyunları arasında yerini alıyor. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza gezegene giriş yapın, kaynak toplayın ve gezegeni dünyalaştırın!
  • Trine 4: The Nightmare Prince

    Trine 4: The Nightmare Prince ile rengarenk bir yolculuğa hazır olun.
  • Clockwork Revolution

    Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.
  • No Rest for the Wicked

    No Rest for the Wicked ile fantastik bir ARPG deneyimine hazırlanın.