Doctor X: Robot Labs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Doctor X: Robot Labs, bozulmuş robotları tamir etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.

Doctor X: Robot Labs, dikkatleri üzerine çeken farklı ve heyecanlı bir ücretsiz Android oyunudur. Oyundaki amacınız bozulan robotları tamir etmek. Bekleme odasında oturarak bekleyen robotları sıra ile onarmalısınz. Robotları tamir ederken kullanmanız için gerekli birçok araç size oyun tarafından sunulmaktadır. Örneğin, sprey, mıknatıs, testere ve çekiç gibi alet ve araçlar.

Oyunda ufak bulmacalarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Örneğin robotun kablolarını doğru bağlamanız gibi ufak bulmacalarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu tarz durumlarda kullanabileceğiniz bir X-ray'iniz bulunuyor. X-ray'i kullanarak robotların elektrik sistemlerinin doğru çalışıp çalışmadığını ve herşeyin doğru olarak birbirine bağlı olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Robotlar ile yapacağınız onarım operasyonu süresince ilgilenmelisiniz. Sıcaklığını ve yağını dengede tutarak robotların herhangi bir hasar görmesini engellemelisiniz. Bu tür ve benzer görevler oyun içerisinde daima dikkatli olmanızı sağlıyor.

Özellikler:

  • Onarım için kullanabileceğiniz 13 farklı araç
  • 4 farklı robot
  • 3 farklı robot problemi
  • 4 farklı robot kazası
  • 2 adet Doctor alet takımı

Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz Doctor X: Robot Labs'u, ücretsiz olarak indirerek bir an evvel oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Doctor X: Robot Labs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Doctor X: Robot Labs, iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz bu farklı ve eğlenceli oyunda, bozuk robotu tamir etmeye çalışacaksınız.

Doctor X: Robot Labs, iOS kullanıcıları için farklı bir bulmaca oyunu olarak bozulmuş robotu tamir etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır. Kurtarma oyunları olarak birçok alternatif olan uygulama marketinde robot kurtarma uygulaması kendini diğer uygulamalardan farklı kılıyor. Tamir edeceğiniz robotlar bekleme odasında oturarak onları düzeltmeniz için bekliyor.

Robotları tamir etmek için gerekli araçları oyun size temin etmektedir. Bu araçları kullanarak farklı bölgeleri bozulmuş robotları tamir edebilirsiniz. Bu araçlar arasında yağ spreyi, çekiç, mıknatıs ve testere gibi pekçok alet bulunmaktadır. Robotların arızalarını tespit ederek doğru araç kullanarak düzgün bir şekilde tedavi edebilirsiniz.

Oyundaki tek yapmanız gereke robotların mekanik arızalarını tamir etmek değil. X-ray kullanarak elektrik sistemlerindeki arızaları gidermeli ve doğru bir şekilde birbirlerine bağlandıklarından emin olmalısınız. Kulağa kolay gelmesine rağmen sizi oldukça uğraştırabilecek olan Doctor X,  bulmaca çözme yeteneğinizi geliştirmenizde size yardımcı olmaktadır.

Robotlar, tedavi etmek için gerçekleştirdiğiniz operasyonlardan sonra boyanma ihtiyacı duymaktadır. Yeni bir görünüme kavuşturmak için farklı renklerle boyama gerçekleştirebilirsiniz. 4 Farklı robotun ve 3 farklı robot probleminin ve problemleri çözmek için kullanabileceğiniz 13 farklı aracın olduğu oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nose Doctor X: Booger Mania

    Nose Doctor X: Booger Mania ücretsiz olarak sunulan, tuhaf bir burun tedavi etme oyunudur.
  • Dentist Mania: Doctor X Clinic

    Dentist Mania: Doctor X Clinic'te dişçi muayenehanesi işletiyoruz ve hastaların problemlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz.
  • Robot Jack

    Sürükleyici deneyim sunan bir platform oyunu
  • Doctor Who Clock

    Doctor Who Clock, adından da anlayacağınız üzere Doctor Who dizisini sevbenler için geliştirilen bir Android saat widget uygulaması.
  • Monster Doctor

    Monster Doctor, hastaneye gelen canavarları iyileştirmeye çalıştığınız ücretsiz güzel bir oyun.
  • Doctor Kids

    Doctor Kids, çocukların beğenerek oynayabileceği bir hastalık iyileştirme ve ameliyat yapma oyunudur.
  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Doctor Pets

    Doctor Pets, çocukların büyük beğeniyle oynayacakları bir hayvan bakma oyunu.