Dolphin Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
33,063 TOPLAM İNDİRME

Dolphin Browser ile Android mobil cihazlardan en iyi web tarayıcı deneyimlerinden birisini elde edebiliyorsunuz.

Dolphin Browser, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında en iyi internet kullanım deneyimini elde edebilecekleri web tarayıcılar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Hem pek çok alternatif web browserdan çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmesi, hem de flash animasyonlarını oynatabilmek için gereken araçları sunan uygulama, böylece deneyenlerin hoşuna gidecektir.

Akranları gibi sekmeli internet gezintilerine izin veren uygulama, sesli komutlar veya el hareketlerini de algılayarak gezintiniz esnasında pek çok işlemi kısa yoldan halledebilmenize yardımcı oluyor. Oldukça fazla sayıda eklentisinin olması ve bu eklentilerin en hızlı şekilde kurulabilmelerinin mümkünatı ise tabii ki Dolphin Browser'ın ne kadar geliştirmeye açık bir yapıya sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Birden fazla mobil cihazda Dolphin Browser'ı kullananlar ise tarayıcının eşleme ve senkronizasyon özelliğinden faydalanarak tüm cihazlarından aynı ayar ve verilere erişmenin keyfini sürebiliyorlar. Diğer web tarayıcılarının sistemleriyle de eşleşme yapabilen uygulama, böylece geçiş esnasında sorun yaşamadan tüm ayarlarınızı eski tarayıcınızdan yeni tarayıcınıza geçirmenize de izin veriyor.

Android cihazınızdan çeşitli numara, link, harita ve diğer verileri bilgisayarınızdaki web tarayıcınıza da göndermeniz için gereken seçenekleri ve araçları bulunduran uygulama, bu sayede mobil cihazlar ve PC arasındaki bağlantının sorunsuz bir şekilde kurulması için altyapıyı hazır bulunduruyor.

Elbette diğer web tarayıcılarda da yer alan paylaşım butonları, favoriler, geçmiş gibi klasik web tarayıcı işlevleri Dolphin Browser üzerinde de mevcut. Yeni ve akıcı bir internet gezintisi deneyimi elde etmek isteyenler göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

Dolphin Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,261 TOPLAM İNDİRME
28.7 MB DOSYA BOYUTU

Dolphin Browser sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan en iyi web tarayıcısı deneyimini elde edebiliyorsunuz.

Dolphin Browser uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıktı. Hem ücretsiz olarak sunulan, hem de çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip olan uygulama, tüm gelişmiş yanlarına rağmen sadeliğini koruyabilmesi ile pek çok kullanıcının severen kullandığı web browserlar arasında yer alıyor.

Sıradan web tarayıcılarında yer alan paylaşım butonları, favoriler ve sık kullanılanlar, geçmiş ve diğer özelliklere zaten sahip olan uygulama, bunun yanında onlarca gelişmiş özelliği sayesinde onların arasından sıyrılmasını biliyor diyebilirim.

Uygulamanın en dikkat çeken yanı sahip olduğu eklenti desteği sayesinde kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri neredeyse her şey konusunda geniş bir imkanlar dizisi sunabilmesi. Zaman zaman çıkan yeni eklentilerle özelliklerinin daha da genişletilebilmesi uygulamanın uzun vadeli bir web tarayıcısı haline gelmesine yardımcı oluyor.

Birden fazla mobil cihaz kullananlar, tüm cihazları arasında Dolphin Browser verilerinin senkronize edilmesinden hoşlanacaklardır ancak PC'lerde bulunan web tarayıcılarla da kolayca senkronize olabilen uygulama, böylece tüm cihazları kapsar bir hale geliyor ve geçmişiniz, sık ziyaret ettiğiniz web siteleri gibi bilgilerin hepsi arasında sorunsuzca transferine yardımcı oluyor.

Sesli komutlar ve el hareketleri algılama gibi özellikleri ise daha az butona basarak daha fazla işlem gerçekleştirebilmeniz için tüm kolaylıkları sunuyor diyebilirim. Uygulamanın arayüzünün olabildiğince sade ve anlaşılır olması sayesinde başka web browserlardan Dolphin Browser'a geçen kullanıcılar pek de zorluk çekmeyecekler.

Yeni ve etkili bir web tarayıcısı arayışında olanlar Dolphin'i denemeden geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolphin Express

    Dolphin Browser Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Dolphin Browser Mini

    Hızlı, kolay ve eğlenceli, eklenti desteğini arkasına alarak popülerliğini kanıtlamış Dolphin mobil web tarayıcısının yeniden yorumlanmış mini versiyonu.
  • Dolphin Browser HD

    Hızlı, kolay ve eğlenceli, eklenti desteğini arkasına alarak popülerliğini kanıtlamış modern bir mobil web tarayıcı.
  • Dolphin Jetpack

    Dolphin Jetpack uygulaması ile Dolphin Browser'ı çok daha etkili bir şekilde Android cihazlarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Dolphin For Pad

    Hızlı, kolay ve eğlenceli, eklenti desteğini arkasına alarak popülerliğini kanıtlamış modern bir mobil web tarayıcı.
  • Ninesky Browser

    Ninesky Browser gelişmiş özelliklere sahip bir Android internet tarayıcısıdır.
  • Offline Browser

    Offline Browser uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan web sitelerini internetsiz bir şekilde dolaşabilirsiniz.
  • ONE Browser

    ONE Browser, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş bir internet tarayıcısıdır.