Domino's Pizza Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

Domino's Pizza Türkiye Windows 8 uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

Türkiye’de 300’den fazla şubesi bulunan dünyanın en büyük evlere servis pizza zinciri Domino’s Pizza’nın resmi Windows 8 uygulamasıdır. Hem tablet hem de bilgisayarlarla uyumlu olan uygulamayı yükleyerek internet tarayıcınızı açmadan hızlıca sipariş verebilirsiniz.

Domino’s Pizza resmi Windows 8 uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde menünüzü seçebilir ve siparişinizi verebilirsiniz. Hepsi birbirinden lezzetli tatlardan oluşan menülerde uygulanan indirimleri takip edebilirsiniz. Yakınınızdaki Domino’s Pizza’nın adresini alabilir, yerini harita üzerinde görebilir, saat kaça kadar açık olduğunu hatta servis süresini öğrenebilirsiniz.

Yöresel lezzetler, efsane lezzetler, cazip lezzetler, yan lezzetler, içecekler, soslardan oluşan leziz bir ana ekran ile süslenen uygulama, menü seçiminde zorlananlar için en çok satanlar bölümü de içeriyor.

Sadece fast food değil ev yemeklerini de içerisinde barındıran Domino’s Pizza acıktığınızda yardımınıza koşacak harika bir uygulama.

Erkan Calp

Domino's Pizza Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Domino's Pizza Türkiye, Domino's Pizza'dan siperiş verme işlemlerinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Domino's Pizza Türkiye, Domino's Pizza'nın Türkiye'de bulunan şubelerinden pizza siparişinde bulunabileceğiniz resmi bir Android uygulamasıdır.

En lezzetli pizzaları yapan Domino's Piaaza'dan sipariş vermek istediğiniz de uygulamaya giriş yaparak işlemlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Sipariş işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak dışında Domino's Pizza'nın en son kampanyaları hakkında bilgiler almanızı sğalayan uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Sık sık dışarıdan yemek siparişi veriyorsanız yada tam bir Domino's Pizza canavarıysanız, bu uygulamayı hemen Android telefon ve tabletlerinize indirerek dilediğiniz zaman pizza siparişi verebilirsiniz.

Barış YANIK

Domino's Pizza Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
20.3 MB DOSYA BOYUTU

Domino's Pizza Türkiye, iOS cihaz sahibi kullanıcıların Domino's Pizza'nın Türkiye'de bulunan şubelerinden kolayca pizza siperişi verebilmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.

Domino's Pizza Türkiye, Domino's Pizza'nın Türkiye şubelerinden hızlı ve kolayca sipariş verebilmeniz için geliştirilen ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Uygulama sayesinde iPhone ve iPad'leriniz üzerinden dilediğiniz pizzaları kolayca seçerekhızlı bir şekilde siparişinizi verebiliyorsunuz.

Domino's Pizza'ya ait kampanya ve promosyonları da görebildiğiniz uygulama sayesinde en güncel kampanyalardan yararlanarak avantajlı fiyatlar ile lezzetli pizzalar yieyebilirsiniz. Türkiye'deki en güzel pizza markaarından biri olan Dominos'un kullanıcılarına sunmuş olduğu mobil uygulama üzerinden sipariş hizmeti sayesinde telefonla arayarak uzun süren siperiş verme işlemleri son buluyor.

Domino's Pizza şubelerinde bulunan pizza, salata, tatlı ve içecekleri sipariş verebileceğiniz uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz zaman bir kaç tıklama ile sipariş verebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Domino

    Dünyanın en eski strateji oyunu domino artık bilgisayarda nasıl olur sizce.
  • Pizza Takip Programı

    Pizza salonları için sipariş programı.
  • Zombies Ate My Pizza

    Zombies Ate My Pizza, R2 Games tarafından hazırlanan eğlenceli ve yani bir MMO zombi vurma oyunudur.
  • Karibino Dominoes Plus 2007 v4.1.0

    İnternet üzerinden veya bilgisayarınızda oynayabiliceğiniz domino oyunudur.
  • Dominoes

    Dominoes, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve tabletinizde yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz bir domino oyunu.
  • Ultimate Dominoes

    Bildiğiniz domino oyunlarını bir tarafa bırakın ve bu oyunda zekanızı kullanarak bilgisayara karşı üstünlük kurun.
  • McDonald's Türkiye

    McDonald's Türkiye'nin resmi Windows 8 uygulamasıdır.
  • Türkiye Finans

    Türkiye Finans bankacılık uygulaması ile bankacılık işlemlerini güvenli bir şekilde yapabilir, piyasalara göz atabilirsiniz.