Don't Run With a Plasma Sword

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Don’t Run With a Plasma Sword platform koşu oyunları oynamaktan keyif alanların severek oynayacağı türden bir oyun.

Bu oyuna dair üzüntü duyduğumuz tek nokta iOS versiyonunun ücretsiz, Android versiyonun ise ücretli olması. Geriye kalan tüm detaylar Don’t Run With a Plasma Sword’u en iyi platform oyunları arasına sokuyor. Eğer aksiyon dozu yüksek oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız ve biraz da bilim kurguya merakınız varsa Don’t Run With a Plasma Sword’u mutlaka denemelisiniz.

Öncelikle bugüne dek oynadığınız tekdüze ve sıkıcı platform koşu oyunlarını unutun ve yepyeni bir maceraya hazır olun. Yıldız Savaşları evreninden taşina olduğumuz ışın kılıcıyla durmadan koşan bir karakterin kontrolünü elimizde aldığımız bu oyunda karşımıza çıkan engelleri ve düşmanları alt ederek bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Don’t Run With a Plasma Sword’da birçok dikkat çeken nokta var. Bunlardan en önemlisi tüm bölümlerin farklı ortamlarda tasarlanmış olması. Bu sayede oyun kendini tekrar etmiyor ve daima orijinal bir deneyim sunuyor. Buna bir de farklı oyun modları eklenince ortaya mükemmel bir karışım çıkıyor.

3 farklı zorluk seviyesine sahip olan oyun bilim kurgu aromasıyla zenginleştirilmiş aksiyon dozu yüksek bir yapım arayanların denemesi gereken oyunlardan biri.

Emircan Erdoğan

Don't Run With a Plasma Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Don’t Run With a Plasma Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi platform koşu oyunlarından bir tanesi.

Don’t Run With a Plasma Sword kulağa anne nasihatı gibi gelse de özünde epey eğlenceli bir oyun. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda sürekli koşan bir karakterin karşılaştığı tehlikelerden kaçınmasını ve bölümleri başarıyla tamamlamasını sağlıyoruz.

Elinde Star Wars evreninden aşina olduğumuz türden bir ışın kılıcı tutan bu karakter birçok düşmana sahip. Özellikle bölüm sonu canavarları o kadar güçlü ki elinde ışın kılıcıyla koşan çılgın birisi bile onlarla mücadele ederken zorlanıyor. Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de çok sayıda upgrade seçeneği sunması. Bu sayede karakterinizi geliştirebilir ve oyun zevkinizi katlayabilirsiniz.

Oyunda 5 farklı harita bulunuyor. Buna ek olarak bir de 2 oyun modu eklenmiş. Oyunu oynarken farklı haritalarda mücadele ediyor oluşumuz tekdüzeliği engelliyor ve ortaya daha orijinal bir deneyim çıkartıyor.

Gerek grafikleri gerekse oynanış yapısı itibariyle rakip platform koşu oyunları arasından sıyrılacağını düşündüğüm Don’t Run With a Plasma Sword mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Running With Santa: Xmas Run

    Running With Santa: Xmas Run Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Zombies Don't Run

    Zombies Don't Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Run with Map My Run

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz koşu takip uygulamasıdır.
  • Don't Pop!

    Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Don't Grind

    Don't Grind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, karakterlerimizi öğütücülere kaptırmamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Trust Henry

    Don't Trust Henry parmağınızı ekran boyunca hareket ettirerek dev solucandan kaçtığınız eğlenceli bir beceri oyunudur.