Doodle: Schedule Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Doodle: Schedule Maker etkinlik oluşturmayı kolaylaştıran bir uygulamadır

Doodle: Schedule Maker kullanıcılara etkinlik oluşturma ve planlar yapma konusunda oldukça pratik bir çözüm sunan bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akılı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir etkinlik oluşturma uygulaması olan Doodle: Schedule Maker temel olarak arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız buluşmaları, toplantıları ve gezi gibi etkinlikleri hızlı ve zahmetsiz bir şekilde organize etmenize yardımcı oluyor. Doodle: Schedule Maker kullanarak bir etkinlik oluşturuyorsunuz, arkadaşlarınızı bu etkinliğe davet ediyorsunuz veya arkadaşarınız sizi oluşturdukları etkinliklere davet ediyor. Sonrasında ise davetliler etkinliğe katılıp katılamayacaklarını belirtiyorlar.

Doodle: Schedule Maker'ın en güzel özelliği anket sistemine sahip olması. Bir etkinlik oluştururken en büyük dert insanların ilgisini çekecek bir etkinlik seçimi yapmak olabiliyor. İşte Doodle: Schedule Maker ile farklı etkinlik önerilerini anket şeklinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınız anket şeklinde hangi etkinliği tercih ettiklerini belirleyebilirler. Sonuçlara göre ortak bir etkinlik kararı verilebilir.

Doodle: Schedule Maker'da etkinliğin hangi tarihlerde yapılması da ortak bir şekilde kararlaştırılabiliyor. Tıpkı anket sistemine benzer şekilde davetlilere belirlenen tarih aralığında hangi günlerde katılım yapabilecekleri soruluyor ve sonuçlar bir arada görüntülenebiliyor.

Can Erdil Şentürk

Doodle: Schedule Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
15.8 MB DOSYA BOYUTU

Doodle: Schedule Maker pratik bir etkinlik oluşturma uygulamasıdır

Doodle: Schedule Maker eğer arkadaşlarınızla etkinlikler veya toplantılar oluşturmakta sıkıntı yaşıyorsanız işinize yarayabilecek bir mobil etkinlik oluşturma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir etkinlik oluşturma aracı olan Doodle: Schedule Maker temel olarak hangi etkinliği hangi gün gerçekleştirebileceğinizi belirlemeniz için size geçerli bir yol sunuyor. Doodle: Schedule Maker ile kullanıcılar farklı etkinlikler oluşturabiliyorlar ve arkadaşlarını bu etkinliklere davet edebiliyorlar veya önceden oluşturulan etkinliklere arkadaşları tarafından davet edilebiliyorlar. Uygulama üzerinden kimlerin etkinliğe katılıp katılamayacağı takip edilebiliyor. Katılım yapılacak etkinlikler ise takvime işleniyor.

Doodle: Schedule Maker içerisinde barındırdığı anket sistemiyle hem hangi etkinlikleri gerçekleştireceğinize hem de bu etkinlikleri ne zaman gerçekleştireceğinize arkadaşlarınızla birlikte otak bir şekilde karar vermenize yardımcı oluyor. Eğer bir gezi mi, yemek mi, tatil mi, sinema etkinliği mi gerçekleştireceğinize karar veremiyorsanız bir anket oluşturuyorsunuz ve bu etkinlikleri bu ankette seçenek olarak arkadaşlarınıza sunuyorsunuz. Arkadaşlarınız hangi etkinliğe ilgi duyuyorlarsa oy veriyorlar ve böylece ilgiye göre etkinlik seçimi yapabiliyorsunuz. Bunun yanısıra etkinliğin gerçekleşeceği günü de benzer şekilde oylamaya açabiliyorsunuz ve etkinlik tarihine ortak bir şekilde karar verebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shift Work Schedule

    Shift Work Schedule, Android cihazlarınız için geliştirilmiş çalışma takvimi uygulamasıdır.
  • Schedule Planner

    Schedule Planner uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca ajandanızı ve planlarınızı organize edebilirsiniz.
  • Doodle

    Doodle ile etkinliklerinizi kolay bir şekilde organize edebilirsiniz.
  • Schedule SMS

    Schedule SMS uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan mesajlarınızı zamanlayarak gönderebilirsiniz.
  • Series Schedule

    Series Schedule, takip etmek istediğiniz dizileri takviminize ekleyerek çıktıklarında sizi haberdar eden yararlı bir Android dizi uygulaması.
  • Ditto Doodle

    Ditto Doodle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Doodle Bowling

    Doodle Bowling, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz alışılmışın dışında bir bowling oyunudur.