DOOORS APEX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

DOOORS APEX, odadan kaçış oyunları arasında en zorlusu.

DOOORS APEX, kilitli bulunduğumuz odalardan kaçmamış gereken bir bulmaca oyunu. Kafa yormadan geçilemeyecek son derece zorlu bölümler içeren oyunu benzerlerinden ayıran noktası 360 derece dönülebilen odalar içermesi.

Odadan kaçış oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız DOORS oyununu kesinlikle duymuşsunuzdur. 58works tarafından geliştirilen oyun ilk görüşte ipuçlarını bul, birleştir ve kullanarak kilidi aç sırasında oynanış sunan basitlikte görünür ancak kafa patlatmadan ilerlenmesi güç bölümler sunar. DOORS APEX oyununda zorluk düzeyi daha da artırılmış. Artık kilit kapıyı açmak için tek bir açıdan bakmanız yeterli olmuyor. Etrafınızda 360 derece dönüp odanın her noktasına detaylıca bakmanız gerekiyor.

Erkan Calp

DOOORS APEX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

DOOORS APEX, zorlayıcı mini bulmacalar içeren odadan kaçış oyunu.

DOOORS APEX, 58works tarafından geliştirilen popüler odadan kaçış oyunu ve serinin sekizinci oyunu. Gizli objeleri birleştirerek, bulmacaları çözerek kilitli odadan kaçmanız gereken oyunda yine birbirinden zorlayıcı bölümler bulunuyor.

iPhone ve iPad’inizde satın alım yapmadan sonuna kadar oynayabileceğiniz kaliteli nadir kaçış oyunlarından birisi de DOORS APEX. 40’dan fazla odadan kaçmanız gereken oyunda ilerlemek için gözünüzü dört açmanız gerekiyor. Odanın her noktasını dikkatlice incelemeniz, 360 derece dönerek her noktasında bir ipucu aramanız gerek. Odanın duvarlarında gördüğünüz mini bulmacaları çözmenin yanında objeleri doğru yerde kullanarak kolaylıkla kilitli bulunduğunuz odadan kaçabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bazı bölümlerde mini bulmacalar öyle hazırlanmış ki telefonunuzu farklı yönde çevirmeden sonuca ulaşamıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DOOORS

    DOOORS, Android için harika bir zeka oyunudur.
  • DOOORS ZERO

    DOOORS ZERO, 58works'ün zorlayıcı mini bulmacalar içeren odadan kaçış oyunu.
  • Apex Legends Mobile

    Sürükleyici bir atmosfere sahip olan Apex Legends Mobile apk indir nihayet tam sürüme geçiş yaptı. Hayatta kalmak artık daha zor.
  • Apex Racing APK

    Apex Racing APK ile mobil cihazlarda gerçekçi bir araba yarışı oyunu oynamak isteyenler için harika bir deneyim sunuyor.
  • Apex Launcher

    Android telefon ve tabletinizin beraberinde gelen üretici arayüzünden memnun değilseniz çok daha yüksek performanslı olan Apex Launcher'ı denemelisiniz.
  • Farlight 84

    Farlight 84, Fortnite Apex Legends karışımı kahramanlı battle royale oyunu. Farlight 84 Google Play'de!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.