Doorman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Doorman uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kargonuzun istediğiniz an evinize teslim edilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Doorman uygulaması Android kullanıcılarının kargo ve postalarını her zaman en hızlı yoldan evlerine getirtebilmeleri için kullanılabilecek uygulamalar arasında yer alıyor ve her ne kadar Türkiye'de faaliyet göstermese de bizleri ABD'den takip eden kullanıcılarımızın sevecekleri uygulamalardan birisi olacaktır.

Uygulamanın temel işlevi, kargolarınızın gece yarısına kadar istediğiniz an evinize hiç bir gecikme olmaksızın teslim edilmesini sağlamak. Yani bir nevi ek kargo hizmeti olarak adlandırabiliriz. Bunu gerçekleştirmek için uygulamayı cihazınıza yüklediğinizde sizin için bir Doorman adresi yaratılıyor ve bu adres bulunduğunuz yerin yakınlarındaki bir Doorman deposu oluyor.

Bir online sipariş geçtiğinizde adres olarak Doorman adresinizi gösteriyorsunuz ve siparişiniz bu depoya teslim edildiğinde hemen bilgilendirme alabiliyorsunuz. Daha sonra siparişinizin ne zaman size teslim edilmesini istediğinizi belirtiyor ve Doorman kargosunun o saatte evinize uğrayarak size ürününüzü teslim etmesini sağlıyorsunuz.

Şimdilik ABD haricinde hizmet göstermese de tutulması halinde diğer ülkelerde de faaliyet göstermeye başlayacağını düşünüyorum. Özellikle evde olmadığınız saatlerde teslim edilen kargolar sebebiyle oluşan sıkıntılara karşı hazırlanmış olan servis, böylece her zaman evde olduğunuz anlarda kargo teslimini mümkün kılıyor.

ABD'de yaşayan kullanıcıların kullanmakta keyif alacakları bir uygulama olduğu için denemelerini öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Doorman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Doorman uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kargonuzun istediğiniz an evinize teslim edilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Doorman uygulaması, ABD'de yaşayan iPhone ve iPad kullanıcılarının kargolarını istedikleri zaman evlerine gelmek üzere ayarlayabildikleri faydalı bir yardımcı araç uygulaması olarak karşımıza çıktı ve servis her ne kadar ücretli olsa da uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Kullanımının kolay olması ve sade bir yapıya sahip olması ise uygulamayı oldukça işlevsel bir hale getiriyor diyebilirim.

Henüz ülkemizde faaliyet göstermeyen uygulama, çeşitli kargo şirketlerinin kargolarınızı siz evde yokken getirmesi sorununun üstesinden gelmenizi sağlıyor ve böylece tekrar kargo şirketinin deposuna gitmenize engel oluyor.

Uygulamayı kullanırken size bir Doorman adresi veriliyor ve siparişlerinizi geçerken teslimat adresi olarak bu depo adresini gösteriyorsunuz. Daha sonra telefon veya tabletinize gelen bildirime göre evinize kargonuzun hangi gün ve kaçta getirilmesi gerektiğini belirtiyorsunuz. Böylelikle bir Doorman kuryesi gelerek belirlediğiniz zamanda kargonuzun evinize teslim edilmesini sağlıyor.

Gece yarısına kadar destek sunan ve hafta sonunda da teslimat yapan Doorman servisinin pek çok kullanıcının bu yöndeki ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum. Eğer kargolarınızın devamlı olarak siz evde yokken gelmesinden ve zahmet çekmekten sıkıldıysanız kesinlikle göz atmak isteyeceğiniz uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • AirDroid

    AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ile güvenlik kameranızı takip edebilirsiniz