Doors&Rooms 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Doors&Rooms 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur

Doors&Rooms 3 eğer zorlu bulmacaları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil odadan kaçış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Doors&Rooms 3'de temel olarak hapsolduğumuz mekanlardan kaçmak için mücadele ediyoruz. Bu iş için ilk olarak etrafımızı araştırmamız ve işimize yarayabilecek eşyaları keşfetmemiz gerekiyor. Bu eşyaları ve ipuçlarını keşfettikçe kapıları açabilmemiz mümkün oluyor. Fakat eşyaları keşfetmek tek yapmamız gereken şey değil. Bulduğumuz eşyaları birleştirerek kapı açmamızı sağlayacak araçlar inşa etmemiz de gerekiyor.

Doors&Rooms 3'de farklı odaları ziyaret ediyoruz. Bir odada bulduğumuz eşyayı aynı odada kullanma gibi bir zorunluluk olmadığı için bir odada takılı kalmamıza gerek yok. Diğer odaları ziyaret ederek keşfettiğimiz eşyanın o odada işe yarayıp yaramayacağını araştırmamız daha mantıklı. Oyun içerisinde gizli kapılar da yer almakta.

Doors&Rooms 3'da her keşfettiğimiz eşya işimize de yaramayabiliyor. Bazı eşyalar bizim için tehlikeli olabilmekte. Eğer yoğun bir beyin jimnastiği yapmak isterseniz Doors&Rooms 3'ü kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Doors&Rooms 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Doors&Rooms 3 zorlu bulmacalar içeren bir mobil odadan kaçış oyunudur

Doors&Rooms 3 eğer bulmaca çözme yeteneklerinize güveniyorsanız size aradığınız zorlu mücadeleleri sunacak bir mobil odadan kaçış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunu olan Doors&Rooms 3'de kendimizi farklı odalarda kilitlenmiş halde buluyoruz. Oyundaki temel amacımız ise bu odaların kapılarını açarak diğer odalara geçmek ve bölümleri tamamlamak. Bu iş içini lk olarka etrafımızı keşfetmemiz, işimize yarayabilecek eşyaları toplamamız ve ipuçlarını birleştirmemiz gerekiyor. Biz farklı eşyaları birleştirerek kapıları açabilen özel aletler yapabiliyoruz. Hangi eşyaları birleştireceğimizi çözmek için de ipuçlarından yararlanıyoruz.

Doors&Rooms 3 içinde ilginç bir sisteme sahip olan bir oyun. Doors&Rooms 3'de keşfettiğimiz her eşya işimize yaramayabiliyor. Bazı eşyalar bizim için tehlikeli olabilmekte. Ayrıca bir odada bulduğumuz eşyayı sadece o odada kullanacağız diye bir kural yok. Bazı eşyaları farklı odalarda kullanmamız gerekiyor. Bu eşyaları nasıl, ne amaçla ve hangi eşyalarla birlikte kullanacağımızı çözmek ise bize düşüyor.

Doors&Rooms 3'ün güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Zorlu bir bulmaca oyunu arıyorsanız Doors&Rooms 3'ü kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doors&Rooms 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.
  • Doors&Rooms: Escape King

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • 100 Doors 3

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.
  • Tricky Doors APK

    Tricky Doors APK ile sürükleyici bir bulmaca deneyimi yaşayacaksınız.
  • 100 Doors Full

    100 Doors Full, görsel olarak kaliteli ve oynarken oldukça kafa yormanızı sağlayacak bir Android bulmaca oyunu.
  • 100 Doors 2

    100 Doors 2, Android cihazlarınızda tüm bölümlerini ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunu.
  • 100 Doors 2013

    100 Doors 2013, Android cihazınızda ücretsiz indirip ilerleyebileceğiniz odadan kaçış oyunu.
  • 100 Doors Legends

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.