DoubleTwist

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Windows bilgisayarlarınıza kullanabileceğiniz müzik dinleme ve senkronize etme uygulamasıdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Android cihazlarınızda da kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması olan DoubleTwist'in bir de Windows bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama ile mobil cihazlarınızda bulunan müzik, video ve fotoğraflarınızı bilgisayarlarınızla senkronize edebilirsiniz.

Akıllı telefonların yanında, tablet, PDA, mp3 player gibi cihazlarınızla da kullanabileceğiniz programla bütün içeriklerinizi senkronize edebilirsiniz. Özellikle iTunes kullanıcılarının aşina olduğu bir arayüzle gelen programda soldaki çubukta farklı kategorileri görebilir, ana ekranda da seçtiğiniz kategorilerdeki içerikleri görebilirsiniz.

Uygulamanın eksi yönlerinden bir tanesi sürükle bırak yöntemini desteklemiyor olması ve çok fazla özelleştirme seçeneği olmaması diyebilirim. Onun dışında gayet sorunsuz bir şekilde çalışan bir program olduğunu söylemek mümkün.

Program ile yalnızca senkronizasyon yapma işlemini gerçekleştirme değil aynı zamanda bir diğer uygulamayı açmak zorunda kalmadan müzikleri dinleme ve fotoğraflar göz atma şansına da sahipsiniz.

Genel olarak başarılı bir program olduğundan indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

DoubleTwist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,856 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

DoubleTwist'i kullanarak Android cihazınızda kolayca müzik dinleyebilir ve diğer cihazlarınızla senkronizasyon yapabilirsiniz.

DoubleTwist uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğimiz müzik, radyo ve podcast dinleme uygulamalarından bir tanesi ve hem senkronizasyon özelliği hem de kolay kullanılır yapısı ile oldukça dikkat çekiyor.

Bilgisayarınızla sağladığınız USB bağlantısı yahut Wi-Fi bağlantısını kullanarak kolayca müziğinizi, hatta iTunes kütüphanenizi bile senkronize edebiliyorsunuz. Eğer müziklerinizde albüm kapakları eksikse, bunları da hemen yüksek kaliteli olarak bulabiliyor ve indirebiliyorsunuz.

Oynatma listelerini de destekleyen uygulama sayesinde favori şarkılarınız ve en yüksek puan verdiğiniz şarkılarınızı da kolayca listelemek mümkün oluyor. 3G ve Wi-Fi üzerinden üyesi olduğunuz podcastlerin de otomatik olarak indirilmesini sağlamak mümkün.

Aynı zamanda, Xbox veya PS3 cihazlarınız üzerinden telefonunuzda bulunan müzikleri oynatabilmek ve bu cihazlarla da senkronizasyon mümkün. Wi-Fi hoparlörlerinize direkt erişim sağlayabilme imkanı sayesinde doubleTwist'i telefonunuzu tam bir multimedya merkezi haline getirmek için kolayca kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • PopKey

    PopKey, tarayıcınız açmadan binlerce GIF'e ulaşabileceğiniz, indirip paylaşabileceğiniz bir program.
  • Shazam

    Shazam Windows 8 uygulaması ile adını merak ettiğiniz müziği anında bulabilirsiniz.
  • EclipseCrossword

    EclipseCrossword kendi bulmacalarınızı yaratmanıza yardımcı olan bir yazılımdır
  • Magic Polyphonic Ringtone

    cep telefonunuzu eğlence kutusuna dönüştürün...
  • Marble

    Marble, dünyanın dört bir yanını keşfe çıkabileceğiniz bir harita programı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.