Download Manager for Android

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15,592 TOPLAM İNDİRME

Download Manager for Android, kapsamlı bir internet gezgini ve dosya indirici.

Download Manager for Android, kapsamlı bir internet gezgini ve dosya indirme yöneticisidirAndroid için indirme programı olarak da adlandırabileceğimiz uygulama, gerçekten türünün en iyilerinden bir tanesi olarak dikkat çekmektedir.

Download Manager for Android, bir kullanıcının aramak isteyeceği neredeyse her şeye ulaşılma imkânını sunuyor. Videodan duvar kâğıdına, zil sesinden müzik parçasına kadar birçok medya öğesini bulup indirmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda bir internet tarayıcısı. Zira ana ekranda kategoriler halinde sunulan medya sınıflamasına dair alt bölümlere gömülü internet tarayıcısı üzerinden erişiyorsunuz.

YouTube, Facebook ve Gmail gibi hemen her kullanıcının erişmek isteyeceği önemli mecralara Download Manager for Android üzerinden kolayca erişilebiliyor. 

Uygulama üzerinden videolara göz atabiliyor ya da arama bölümünden izlemek istediğiniz videoyu arayabiliyorsunuz. Aynı durum müzik parçaları için de geçerli. Bulduğunuz videoları ve şarkıları birkaç adım geçtikten sonra indirme şansına sahip olabiliyorsunuz. İndirilen bu unsurları gömülü dosya yönetici sayesinde görüntüleyip erişebilirsiniz.

Download Manager for Android işlev konusunda birçok kullanıcılaya yardımcı olabilir. Ancak tasarımın reklamlarla iç içe olması birçok kullanıcıyı kolayca yanıltabilir ve bulmak istedikleri videolara ve şarkılara erişmeleri zorlaştırabilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Android Download Manager

    Android Download Manager ile Android cihazınıza farklı türde dosyaları indirebilirsiniz
  • Download All Files

    Android için Download All Files uygulaması, Android telefonunuza ve Android tabletinize istediğiniz her dosyayı indirmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Download Blazer

    Android için indirme programı olan Download Blazer uygulaması, Android telefonunuzda ve tabletinizde istediğiniz dosyayı en hızlı şekilde indirmenizi sağlar.
  • APKMirror (APK Download)

    APKMirror (APK Download): En iyi ve güvenilir APK Android oyun ve uygulama indirme sitelerinden biri
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Apk Manager

    Android Apk Manager uygulamasıyla artık apk dosyalarını kolayca tespit edebilirsiniz.
  • Notification Manager

    Notification Manager, Android mobil cihazlarınızın bildirim ayarlarını kendi istediğiniz şekilde düzenlemenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • GM File Manager

    GM File Manager, General Mobile'ın Android cihazları için kullanılabilecek bir dosya yöneticisidir.